Ik had 2 dezelfde taarten gemaakt en heb er 1 kunnen proeven omdat die overbodig is. Bij gebrek aan extra vulling is hij veel te zoet. Het is een gewone fijne vanille cake met vanille icing. Kan ik er nog een sausje of iets dergelijks bij doen? Zo ja het liefst 1 die kant en klaar bij de ah, lidl of dirk te halen is.
Misschien een lemon curd, dat is wat zuur en zwakt het zoete misschien af. Of een coulis maken van frambozen (is zo gedaan met diepvriesframbozen). Of verse passievruchtpulp?
Ik zou diepvries frambozen halen en pureren. Zo naturel zijn ze wel zuur dus eventueel ietsjes suiker erbij. Maakt het geheel vast lekker fris.
Ik heb 2 en halve doos diepvries frambozen in huis. Hoe kan ik die het beste ontdooien en hoeveel heb ik nodig? Let dat niet in de taart als ik ze er later bovenop leg? Ik heb ongeveer tot 5 uur de tijd is dat genoeg?
Die zijn wel snel ontdooid, vooral als je ze op een grote schaal een beetje los legt. Wel op keukenpapier leggen, maar dan nog denk ik dat het heel vochtig zal blijven. Misschien beter pureren (evt. met wat suiker en door een zeef) en als saus erbij serveren. Of je maakt er een soort mousse van met wat opgeklopte slagroom en klopvast.
Je hebt van HAK (bij de Albert Heijn) van die taartvulling(/topping) in blik. Aardbei en nog eentje geloof ik. Die is vrij zuur en daarom erg lekker om een hele zoete taart mee af te maken. Dit is hem
Dan ga ik ze laten ontdooien en door de blender halen. De taart is al gespoten met topping. Ik kan hem ook niet snijden omdat het een gender reveal taart is
Nou ben ik een echte suiker junk maar die blikjes vind ik toch echt erg zoet hoor. Als ik die gebruik maak ik de taart zelf juist minder zoet omdat ik het dus erg zoet vind.
Ow leuk! Dan zou ik de geblenderde frambozen los serveren en het brengen alsof het zo hoort ivm reveal taart.
wat een leuke tips, die onthoud ik! en we willen ook graag weten wat het geslacht van de aankomende baby is.... mits de taart is aangesneden uiteraard