recept/idee voor een taart

Discussie in 'De lounge' gestart door Lieke23, 28 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Daan78

    Daan78 VIP lid

    25 jun 2008
    8.202
    1
    0
    Apeldoorn
    Hihi, ik zit het nog eens terug te lezen en denk bij mijzelf.....;)

    Vond het al zo raar dat ik de enige was met een hartige taart. *proest*

    Naja, voor iedereen. Doe er je voordeel mee. Je weet maar nooit waar het nog een keer goed voor is :D
     
  2. abcd1234

    abcd1234 Fanatiek lid

    28 aug 2009
    1.350
    0
    36
    NULL
    NULL
    Bedankt! Ik hou van rabarber en van karnemelk, dus dat komt goed ;)
     
  3. Mayon

    Mayon Niet meer actief

    Tulip, ijstaart, hoe doe je dat?
     
  4. naatje070

    naatje070 VIP lid

    24 jul 2007
    5.531
    0
    0
    huisvrouw
    Den Haag
    Lekkere amerikaanse chocoladetaart of tiramisutaart!! *kwijl*
     
  5. Paarse80

    Paarse80 Fanatiek lid

    5 okt 2008
    4.473
    1
    38
    Vrouw
    Thuis
    Supermakkelijk en lekkere taart: bastognetaart!

    Je neemt een pak bastognekoeken en slagroom. Op elke bastognekoek spuit/smeer je slagroom. Leg dit allemaal tegen elkaar aan in een taartvorm. Net zolang tot de bodem helemaal bedekt is.
    Je smeert aan de bovenkant nog slagroom en bestrooit dit met kleine bastognekruimels. Even laten opstijven in de koelkast.
    Eet smakelijk!
     
  6. tulip

    tulip Niet meer actief

    je kunt het op heel veel manieren doen, maar ik doe het zo:

    300 ml melk
    4dl slagroom stijfgeklopt
    4 zakjes klop klop
    2 zakken schuimkoekjes (smaak afhankelijk wat je wil)

    Je maakt 1/3 van de schuimkoekjes (ik doe meestal mocca) fijn en vult daar de bodem van de springvorm mee. Dan de melk met de klop klop mixen en bij de stijfgeklopte slagroom scheppen. Dan de rest van de schuimkoekjes erbij doen en zachtjes erdoor heen scheppen.
    Dan kun je er evt. nog schuimkoekjes bovenop leggen.

    Dan in de vriezer tot hij bevroren is.
     
  7. Mayon

    Mayon Niet meer actief

    Wat leuk joh zoiets ken ik helemaal niet! Ga ik een keer doen. Bedoel je met schuimkoekjes van die meringues?
     
  8. naatje070

    naatje070 VIP lid

    24 jul 2007
    5.531
    0
    0
    huisvrouw
    Den Haag
    Of een schelp van bladerdeeg, bankerbakkersroom en aardbeien!! Mjammie..
     
  9. tulip

    tulip Niet meer actief

    ja van die toefjes, je hebt ze in verschillende kleuren, meestal wit roze en bruin. Ik vind de witte en roze iets te zoet zelf, daarom gebruik ik de mocca. Hier is het zeer populair op verjaardagen enz. als eerste is die op. Tegenwoordig maak ik er al 2.
     

Deel Deze Pagina