We hebben een druk weekend, maar daarna ga ik die spinasietorte echt eens proberen! Lijkt me heerlijk!
Toen ik het voor het eerst hoorde dacht ik huhhhh spinazie taart :S maar het smaakt heel erg naar pistashe (weet niet hoe je dat typt)
Ik koop altijd zo'n pak van Homemade, waar je alleen water aan toe hoeft te voegen. Die hebben lekkere kruidcake (zelf rozijntjes erdoor doen) gewone cake (stukjes appel met kaneel erdoor) en chocoladecake. En zijn allemaal ook minder vet dat gewone cake. Errug lekker =P~
En tip: tis ook nog eens hartstikke goedkoop 0,40 cent of zo Veel plezier met je chocoladecake maja! En eetsmakelijk
Dit maak ik ook heel vaak, kan niet mislukken! Recept is niet van mij maar ik gebruik altijd dit recept en hij mislukt nooit! Dit is een superluchtige en zachte cake door de koolzuurhoudende fanta! Fantacake Ingredienten: 4 eieren 250 gr bloem 250 gr suiker 1 zakje vanillesuiker Half zakje bakpoeder 125 ml zonnebloemolie 150 ml fanta Glazuur: Soepkom poedersuiker Wat water Bereiding: Verwarm de oven voor op 170 graden. Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker tot een lichtgele luchtige massa. Voeg dan fanta en olie toe en mix dat er goed door. Meng bloem met bakpoeder en zeef dat erboven. Mix er goed door tot een glad en luchtig beslag. Vet een vorm van 30 cm doorsnede in (de kleinste bestillavorm) en bestrooi met bloem. Giet het beslag erin en bak in ongeveer 30-40 min gaar (heb de tijd niet in de gaten gehouden, dus blijven opletten ). Maak ondertussen het glazuur door de poedersuiker met wat water te mengen tot een mooi glazuur. Laat de cake in de oven afkoelen (uitzetten en de deur elke 5 minuten een stukje verder open zetten) en daarna buiten de oven. Haal uit de vorm en begiet met het glazuur. Laat hard worden en serveer. * Je kan ook 7-up gebruiken * Je kan hem ook bestrijken met jam en bestrooien met kokos of amandelen * Je kan hem ook bestrijken met chocoladeglazuur of gesmolten chocolade http://img241.imageshack.us/img241/3461/fantacake1yv7.jpg http://img99.imageshack.us/img99/9047/fantacake2hw1.jpg http://img442.imageshack.us/img442/1940 ... ke1ey7.jpg http://img134.imageshack.us/img134/762/ ... ejeqf0.jpg
Ik heb het geluk dat mijn man morgen jarig, Heb nu al de 3de cake in de oven staan in 2 dagen, maar die gaan toch wel op. Hij wil maandag ook wat mee naar het werk nemen dus ik moet nog ff hihi.. Ik heb de cake met ananas gemaakt, daar heb ik chocolade overheen gegoten. Die was echt heeeeeeeeeeeeeerlijk.
dit is mijn chocolade cak met aardbeiensaus dit heb je nodig... 4 eieren 1 1/2 waterglas suiker 1 waterglas bloem 1 pakje bakpoeder 125 ml zonnebloemolie 125 gr roomboter 250 gr puur chocola 1 blik aardbeien of kersen saus voor vlaaivlulling mix de eieren en de suiker tot een glad beslag. Doe dan de bloem en de bakpoeder er door heen. Dan de olie en de roomboter er bij doen en goed mixen. Zo smelt je de chocola. Kook water in een soeppan en doe daar een bord op. Breek de chocola zo klein mogelijk en leg het op het bord. De chocola gaat dan smelten. Als alles is gesmolten doe je het door het beslag. Dan in de oven op 150 graden voor 55 minuten. Als de cake klaar is dan draai je hem om op een bord en dan doe je de saus er over heen en klaar. waterglas http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30030232