Ik zou graag jullie lekkerste recept met pangasiusfilet willen?? Ik vind de vis op zich al heerlijk, maar wil graag wat varieren ermee omdat het voor mijn man al gauw standaard wordt. Dus wat voor marinades, en waar je het allemaal mee eet (rijst, aardappelen, brood ofzo)
Pangafilet door het ei halen, paprika of kerriepoeder erover, kort geslagen cornflakes erover, en dan 20 minuten op 200 graden in de oven op bakpapier. Lekker met krieltjes, en een lekkere frisse salade!
brabbel, dat klinkt heerlijk! Ik heb er zelf nog 1 die ik wel met jullie wil delen: pangasius in blokjes van 3 cm snijden en kruiden met peper,zout en chilipoeder. Dan rode ui en paprika 3-5 minuutjes roerbakken, dan de vis erdoorheen scheppen en nog 3 minuutjes roerbakken. Een citroen uitknijpen boven de vis en paprika en dan nog wat fijne platte peterselie toevoegen. Wij eten het vaak met pasta, maar met rijst is het ook lekker en met een groene salade.
ik maak er vaak kibbelingen of gebakken visje van... 50ml water 50ml melk 1 ei 60gr bloem mengen tot een beslagje, evt. kruiden toevoegen, maar ik kruid liever na t bakken. vis droogdeppen en dan door t beslag halen, frituren in laag olie. of ik doe weleens filet in een ovenchaal, kruiden (peper zout paprika, wat je lekker vind) en dan verse tomaten in schijfjes erop, pakje slagroom erover, in de oven. wij eten er trouwens van alles bij, ook wel gebakken aardappeltjes of rijst. heb t ook wel eens gebruikt ipv kip in de zoetzure roerbaksaus, was ook erg lekker.
Je hebt ook dat braadstomen van Knor geloof ik??? Weet ik niet zeker... Maar die is ook ontzettend lekker met pangasius. Zelf maak ik het nog wel es simpel, vis droogdeppen, eerst door melk, dan door bloem, beetje peper en zout er op en dan opbakken. Dan krijg je er een lekker krokant laagje op.
Uitje klein snijden en bakken. Rode curry pasta erdoorheen (op gevoel en ligt er ook aan welk merk je hebt) Dan rond de 200 ml kokosmelk erbij, 2 theelepels bastardsuiker en een eetlepel visolie. Daarna de vis in stukjes gesneden erbij. Met rijst, lekkerrr!
Deze is hier favoriet, ik maak het ook gerust met panga! Recept - Krokante tilapiafilets met sperziebonenrisotto - Albert Heijn
ik ga de "kibbeling" variant eens proberen uit de oven van Brabbel Klinkt erg lekker. Mijn vriend vindt de vis niet zo lekker en zalm komt mijn neus uit, dus ik koop gewoon de vis en maak het een keer. Hij kookt amper alleen in het weekend hehe
ik smeer de pangafilet meestal in met mosterd en dan in de pan of oven..erg lekker en als ik het anders wil doen smeer ik de vis in met zongedroogde tomatenpureetje en doe er mozzarella op en dan in de oven.. ook erg lekker! meestal eet ik vis met rijst en groente of gebakken aardappels en salade
Saus van rode currypasta met kokosmelk. Wij eten het dan met rijst en als groente bijvoorbeeld paksoi en shii takes. Mjam!
is eigenlijk voor op de bbq pagafilet in folie leggen daar kruiden(hier meestal italiaanse kruiden)tomaatschijfjes erop, folie dichtvouden en op de bbq leggen
Tapenade mengsel maken van pistache nootjes, knoflook, citroensap peterselie en olijfolie. Dit op de vis smeren en in de oven bakken. Je kunt het met zowel pasta, rijst en groente eten.
Filet in stukjes snijden, hup in de wok, paprika / taugé erbij, lekker sausje eroverheen, nog even mee wokken en dan met rijst serveren. Ik doe zelf dan ketjap - sesam erbij van go-tan mmmmmmmmm. Zo simpel, maar ik vind het wel altijd lekker. Trouwens, je hebt nu ook de pangasius filets met kruiden (uit het vriesvak). Ik weet niet of die lekker zijn?
In reepjes snijden, zout en peper erover, door de bloem halen, vervolgens door eiwit halen, met panko paneren en frituren. Lekker over een frisse zomerse salade. Dressing van gebakken sjalotje, knoflook, limoensap, thaise vissaus, palmsuiker en koriander. Allemaal in gelijke verhouding.
In blokjes snijden en door een mengsel van bloem en nasikruiden rollen en dan frituren. Heerlijk! Moet zeggen dat wij het meestal gewoon met de viskruiden van Stegeman eten. Ook erg lekker, daar niet van, maar idd wel heel erg simpel Ga een aantal van de ideeen hierboven ook eens proberen trouwens, mjam...