Dit is een succes recept wat dochterlief graag ook mee eet. Ik bak kleine kipblokjes en fruit daarna een uitje mee met een klein beetje paprikapoeder. Dan twee kopjes rijst even meebakken tot het wat glazig wordt. Ondertussen maak je 1 liter (zoutarme) kippenbouillon aan. Voeg een deel toe aan de rijst. 4 el tomatenpuree toevoegen en laten koken en roeren. Steeds wat bouillon toevoegen en roeren, zodat de het niet droogkookt. De laatste 6 minuten voeg je wat diepvrieserwtjes toe en roeren totdat het meeste vocht is opgenomen. Ik voeg nog een klontje boter toe om het geheel smeuïg te maken. Voor onzelf kruiden we het nog wat na.
Yep, de OPPERDEPOP! Ideaal! Heel simpele dingen, je zou ze bijna zelf kunnen bedenken Maar gewoon lekker als je het in een boek kan opzoeken. Ik heb hem aan de balie bij onze AH besteld want online kon ik hem inderdaad niet meer vinden. Was in een week binnen.