Redelijk snel 10 kilo afvallen?

Discussie in 'De lounge' gestart door Spiegeltje, 10 jul 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Pluizje

  Pluizje Bekend lid

  31 okt 2011
  653
  0
  0
  Zumba is leuk :D Je hebt nu ook Sh'bam, ook erg leuk en moe dat je ervan word!
   
 2. onzewonders

  onzewonders Fanatiek lid

  15 aug 2011
  4.054
  3
  38
  Doe een tijdje aan GOK (grip op koolhydraten). Hier heeft het als een tierelier gewerkt!

  Werd het op een gegeven moment wel zat en mistte de boterham. Maar goed, jouw vraag is snel afvallen en dan weer boterhammen, dus dat komt goed uit!:D

  Succes meid!
   
 3. Spiegeltje

  Spiegeltje Actief lid

  17 nov 2011
  273
  0
  16
  NULL
  NULL
  Nog iemand ideeën? Ik hu eigenlijk niet zo van shakies de ele dag...
  Groetjes en Tnx voor alle tips!
   
 4. Belle1981

  Belle1981 Bekend lid

  5 jun 2011
  654
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik heb in een ander topic gereageerd, over shakes, misschien heb je dat wel gelezen. Ik ben in 3 maanden nu 13 kilo kwijt, eet 6 keer per dag, drink water en thee, snoep niet, maar eet voldoende om gene cravings te krijgen, ik eet geen brood meer, maar salades en omeletten 's middags (zeer rijk gevuld), ik eet geen brood meer want: koolhydraten en ik ben er zeer gevoelig voor (lees: buikklachten, diarree etc.)
  De kunst is wel een beetje: genoeg maar niet overdreven fruit eten, genoeg verzadigende vetten eten (bijv. avocado door je salade), en koolhydraten zoveel mogelijk weren. Door de vetten krijg je geen trek, door koolhydraten te laten zet het niet om in suiker in je lichaam.
  En: sporten! spinnen, cardio, maar ook vnl. krachttraining, dat kan zelf zijn,aan de gewichten, veel herhalingen met relatief laag gewicht zorgt voor een goede verbranding. Ik doe bodypump, een groepsles waar je zo'n 400 a 500 calorieen verbrand per les, en daarna ook, want je lichaam gaat de spieren terug aanvullen met energie en haalt dat uit je, juist, vetvoorraad! En toch: te snel willen afvallen, werkt vaak tijdelijk, maar idd. het jojoeffect!
  Zwaar gewichten trainen zorgt voor veel meer zichtbaar spier, en of je dat wilt? Mijn man wel, maar die is dan ook erg gespierd haha ;)

  Cambridge heb ik van een kennis die arts is, afgeraden gekregen. Er zijn veel mensen die het cambridge dieet volgden niet goed geworden, hartkloppingen, en vooral galstenen kwamen ineens vaak voor bij mensen die dit dieet volgden. Ik heb er ook over nagedacht maar de sportschool raadde dat ook resoluut af. Gezond eten, niet snoepen, geen frisdrank en voldoende bewegen. En het is ene utopie dat je in 1 maand 10 kilo verliest als je niet crashed, maar voordeel van iets langzamer is toch wel dat je het volhoudt, je vel beter mee terugrekt en je figuur door sporten verbetert enorm, dus ik zou zeggen: neem een sportschoolabbo en ga gezond eten :)
   
 5. Spiegeltje

  Spiegeltje Actief lid

  17 nov 2011
  273
  0
  16
  NULL
  NULL
  Sportschoolabbo heb ik alleen het probleem bij mij is....ik lust zo weinig en wil zo graag gezond eten maar ik heb geen idee wat nou gezond is en hoeveel? Ik wil echt heel graag 10 kilo kwijt elke dag begin ik met 2 crackers en dan op ten duur heb ik zo'n honger en dan ga ik weer ongezond eten alhoewel ik denk dat een boterham met pindakaas ook ongezond is....
  Groetjes
   
 6. Spiegeltje

  Spiegeltje Actief lid

  17 nov 2011
  273
  0
  16
  NULL
  NULL
  Is er niet iemand die samen met mij wil afvallen? Ik denk dat ik een goeie manier daarvoor heb....ik ga op de weegschaal staan maak een foto van mijn gewicht waarop je ook mijn voeten ziet....en dat doe jij dan ook? En een week later doen we weer precies hetzelfde en kijken we wat we zijn afgevallen? Ik denk dat als je in een week niks bent afgevallen dat je je wel schaamt...ik in ieder geval wel....wie doet er mee?
  Groetjes
   
 7. darcy

  darcy VIP lid

  1 okt 2006
  5.715
  0
  0
  English teacher!
  Zaanstreek
  3x per week krachttraining in de sportschool. Daarmee kweek je spieren en verhoog je je metabolisme. Kun je normaal en gezond blijven eten (zelfs meer calorieën) en word je vanzelf strakker en een maatje minder.

  Het werkt.
   
 8. Spiegeltje

  Spiegeltje Actief lid

  17 nov 2011
  273
  0
  16
  NULL
  NULL
  Niemand? Jullie mogen me ook pben :)
   
 9. darcy

  darcy VIP lid

  1 okt 2006
  5.715
  0
  0
  English teacher!
  Zaanstreek
  Begin eerst eens met een goed ontbijt! De bekende regel:

  ontbijt als een keizer, lunch als een koning en diner als een bedelaar.

  Je ontbijt is, na 8-10 uur rusten, het belangrijkste om je motor mee te starten. Lunch ook goed en eet 's avonds licht.

  Zorg dat je normaal eet, dan zul je je verbrandingsmotor draaiende houden en, samen met sporten, afvallen.

  (trouwens: pindakaas is vet, maar wél gezond!)
   
 10. Loesie1982

  Loesie1982 VIP lid

  25 dec 2008
  5.486
  0
  0
  Juffrouw
  Overijssel
  Wil je dat mailen dan? Of whatsappen??
  Niet openlijk hier toch?:)

  En ik moet wel wat meer kwijt dan 10kg!
  Ben door hormonen van ICSI veel aangekomen en koolhydraten zijn heel dikmakend voor mij!
  Doe nu mijn eigen dieet, maar is idd zo min mogelijk koolhydraten...tot dusver 4,5kg afgevallen in 3 weken.
   
 11. souries

  souries Fanatiek lid

  5 sep 2011
  2.578
  0
  0
  Zuid-Holland
  Ik wil wel met je meedoen hoor,maar ik ben al tevreden met een kilo per week,haha!
   
 12. Delight

  Delight Fanatiek lid

  17 jan 2011
  2.157
  0
  0
  HBO Facility Management
  Salland
  Ik doe 3 keer in de week een half uur cardio en een half uur krachttraining.. daarbij iets meer letten op wat ik eet en drink.

  2 liter water is dan echt wel goed, dat zie je echt bij elk dieet terugkomen! Dan blijft je huid ook elastisch en blijft er minder vel over haha!
   
 13. Marieke1983

  Marieke1983 Niet meer actief

  Water drinken is idd heel erg belangrijk! Ik merk heel duidelijk dat als ik echt die 2 ltr per dag drink, ik echt veel meer afval.
   
 14. zorgen dat je een goede griep te pakken hebt. was 5 kilo verloren en zijn er nu na 2 maanden nog vanaf. heb het niet nodig dus dat is wat minder maar krijg het er gewoon niet meer aan. nu zit ik weer met een buikgriep en hoop niet meer te verliezen. 63 kilo met 180cm is niet veel meer.
  ik kan alles eten wat ik wil en heb nooit last van me gewicht gehad. wat ik wel doe is veel bewegen en minimaal 2 liter water drinken. houdt dit ook goed bij door minimaal 4 petflesjes per dag te drinken

  mijn schoonmoeder heeft het soepdieet gedaan en was goed afgevallen. gebruiken ze in ziekenhuizen als iemand flink moet afvallen voor bijv een operatie.
   
 15. Jewel83

  Jewel83 Fanatiek lid

  22 jan 2009
  1.847
  0
  36
  haha, daar wacht ik nou al jaren op, maar ik wordt maar niet ziek ;) Het is al bijna 15 jaar geleden dat ik voor het laatst zo ziek ben geweest dat ik niets binnenhield. Zou nu wel welkom zijn voor de laatste kilo's ;) :p
   
 16. tjessia

  tjessia Fanatiek lid

  1 feb 2009
  2.889
  0
  0
  Gewoon de helft eten van wat je normaal doet, of gewoon niet meer eten..haha..werkt bij mij wel. Voel geen honger en als ik misselijk word eet ik een dropje..maar goed niet voor iedereen weggelegd denk ik.
   
 17. KanjerB

  KanjerB VIP lid

  24 apr 2007
  5.097
  0
  36
  Ik wil ook wel meedoen. Met die foto's en afvallen?
   
 18. kippiekip

  kippiekip Niet meer actief

  of poep pillen kopen..

  waipiti heet het en je kan het kopen bij de etos, kruidvat en dat soort winkels.

  als je er twee voor het slapen gaan inneemt poep je alles er uit wat je de vorige dag hebt gegeten ( de afgelopen dagen ), je moet het niet innemen als je weet dat je de volgende dag iets moet doen want geloof me als je moet dan moet je en kan je niet zeggen ik houd het even op... :D

  geeft je een heel lekker schoon gevoel van binnen ( vind ik ) reinigt je darmen ook. En NIET nemen als je problemen hebt met je darmen.
   
 19. Diabolique21

  Diabolique21 Fanatiek lid

  21 mrt 2012
  1.052
  0
  0
  Antwerpen
  Ik heb men ontbijt vervangen door een shake van weightcare en voor de rest tussendoortjes fruit en rijstwafels, middag en avond eten is gewoon gezonde voeding met niet al te veel caloriën; Ik zie dat ik zeker voldoende voedingsstoffen binnen krijg + elke dag lichaamsbeweging en wat je nodig hebt in elk dieet: 1 dag per week een zondigdag :-D dat was bij mij zaterdag... Lekker rode wijn gedronken en tapas gegeten mmmmm :-D

  ben nu sinds maandag bezig en er is al 5 kg af... :-D
   

Deel Deze Pagina