invriezen??

Discussie in 'De lounge' gestart door mupet, 28 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mupet

    mupet Fanatiek lid

    12 jan 2011
    2.182
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi dames heb ff wat vraagjes over invriezen

    Ik hou eigenlijk zelf niet zo van ingevroren restjes en die dan weer verwarmen en weer opeten, maar nu ik alleen staande moeder ben is dit toch wel erg makkelijk en voordelig

    Maar ik weet dus niet wat wel of echt niet kan!

    Ik heb nu aardappelbloemkoolschotel met gehakt en zon sausje waar een ei door zit van maggi en dan dus met kaas erover

    Kun je dit na klaarmaken (en een X eten) ook invriezen?? Of kan dat niet/smaakt dat niet?

    En ook hoelang kan je iets met kip wat al een . Klaar gemaakt is, in de koelkast bewaren?


    Ik hoor hey graag! En dingen als nasi oid??
     
  2. wolffje

    wolffje Fanatiek lid

    7 apr 2013
    1.320
    0
    36
    zwanger worden
    omg. zwolle
    wij doen altijd als ze van de chinees hebben goed afkoelen en dan in de diepvries dit kan goed hoor
     
  3. Islah

    Islah Niet meer actief

    Je kan het toch ook gewoon de volgende dag of 2 dagen erna eten, dat blijft wel goed in de koelkast...
     
  4. brownielover

    brownielover VIP lid

    9 mrt 2009
    8.151
    3.027
    113
    Nederland
    Iee nee niet doen. Heb ook wel is gedaan: preischotel en bobotti, was echt niet meer goed. Dan beter bewaren voor morgen
     
  5. Mirtje87

    Mirtje87 Bekend lid

    1 apr 2013
    638
    0
    16
    Vrouw
    Aardappel vind ik nooit zo lekker na invriezen...

    Pastasaus en soep zijn bijv. heel makkelijk in te vriezen en blijft even lekker.
     
  6. ukkie1985

    ukkie1985 VIP lid

    27 mrt 2012
    6.134
    1
    0
    Aardappelschotels kun je prima invriezen. Na gebruik aflaten koelen en de vriezer in. Sochtends ontdooien in de koelkast en savonds in ovenschaal in de oven. Vaak nog lekkerder de 2e Keer net als met lasagne! Ik vind het ideaal want met z'n twee krijgt je t ook nooit in 1xop
     
  7. Juul2012

    Juul2012 Actief lid

    30 jan 2012
    200
    0
    16
    Account Manager
    Den Bosch
    Als ik dat soort gerechten invries en de volgende keer ga eten, verwarm ik het altijd in de koekenpan.
    Ziet er niet uit, maar smaakt heerlijk!!
     
  8. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Ik ben ook iemand die bijna alles eigenlijk invriest. Vind het zonde om resten waar nog makkelijk een tweede keer van gegeten kan worden, weg te gooien.Het ene is lekkerder dan het andere na het ontdooien, maar eetbaar is het altijd.

    Twee dagen achter elkaar hetzelfde eten, vind ik dan weer niets. Dus het gaat bij ons na het afkoelen, hoppa de diepvries in.
     
  9. allwoman

    allwoman VIP lid

    29 jan 2008
    5.589
    0
    0
    bezig bijtje
    Ik doe dat ook en vind dat prima te doen !
     
  10. Shopaholicnl

    Shopaholicnl Fanatiek lid

    3 mrt 2013
    2.775
    0
    0
    NULL
    Brabant
    Hier net zo en prima te doen!
     

Deel Deze Pagina