Hallo, Ik ga volgende week uit eten op eerste kerstdag, maar ik heb geen idee wat ik van het diner wel en niet mag eten. Zou je er eens naar willen kijken? Ik weet natuurlijk dat de spoom's niet mogen, maar over de rest ben ik erg onzeker. Dit wordt het menu: Welkomst amuse met een Prosecco van het huis Marbré van reesukade, Belgische gandaham en geconfijte eendenlever op een tartaar van bospaddenstoelen aangemaakt met Scolari eerste persing olijfolie en ingekookte Pedro Ximinez sherry Schuimige cocktail van zeekreeft met zijn garnituur waarbij een hangend spiesje van gamba en Schotse coquille Op de huid gebakken zeebaars, belegd met gestoofd kalfswang en zwezerik, begeleid met een vinaigrette van truffel Verfrissende spoom gedraaid van stoofpeertjes en amerene kers Gebraden hertenrug met een kleine slavink van wild en een winters garnituur met een jus van morilles Parfait van Gianduja chocolade waarbij een lolly van nougatinecrème en een saus van karamel Koffie met huisgemaakte friandises Alvast bedankt!
Hoi Roze78, Dat klinkt erg luxe en lekker allemaal. Wat je beter niet kan nemen:geen alcohol, de eendelever, tataar alleen goed doorgebakken. geen spooms,NIets waar rauwe eieren in verwerkt zijn. Verder zou ik het me heerlijk laten smaken! Smakelijk en fijne kerstdagen. Groetjes Imke