Ik heb gisteren een stukje steak gegeten wat nog een beetje rood was. Hier kwam ik pas achter toen ik al een paar happen had genomen. Nu maak ik me een beetje zorgen. Wat denken jullie, kan het echt zoveel kwaad?
De kans dat het kwaad kan is heel erg klein, dan moet je wel erg veel pech hebben. Ik zou me geen zorgen maken hoor. Gina
een ongelukje zou best wel kunnen hoor het gaat er volgens mij meer om dat je het niet te vaak doet maar een paar hapjes kan vast geen kwaad lijkt mij gr. bianca
Ik sluit me bij de andere dames aan, een xtje een paar hapjes kan volgens mij ook geen kwaad, het is meer voorzorg om het niet te doen, dan dat het direct schadelijk is.
Je mag het gewoon blijven eten ja zolang er geen Lait au Cru (of iets in die richting) op de verpakking staat.
De meeste kaasjes zijn gewoon te eten in NL als je naar Frankrijk gaat ofzo wordt het pas oppassen geblazen!
Ik heb nog wel eens een paar keer een biefstukje gegeten dat een klein beetje rood was, met me baby is alles volgens echo nog in orde...! Ik vind doorbakken biefstuk trouwens ook gewoon écht niet te eten!!!