even voor de zekerheid.

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door henkie24, 20 okt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. henkie24

    henkie24 Niet meer actief

    had het ook al op het forum gevraagd maar omda tiedereen eigenlik een andere mening had wil ik het heel graag toch nog even hier vragen.
    mijn moeder had gister lekker stamppot gekookt en die doet de rookworst (echt zon verse slagersrookworst) altijd bij de groente in de pan koken. (ongeveer 30 minuten) dit is toch lang genoeg lijkt mij om zon ding gaar te laten worden? het is dus niet zon kant en klare rookworst van unox die al gaar is. mijn moeder zelf zei dat het goed was zo maar andere zeggen weer dat je hem beter apart kunt laten koken. nou weet ik het niet meer? :cry: stamppotje was trouwens heerlijk!
     
  2. Immie

    Immie Verloskundige

    17 dec 2006
    7.813
    0
    0
    Verpleegkundige en Verloskundige
    Hoi henkie,

    HEerlijk, brengt me op ideeen voor vanavond!
    Kan absoluut geen kwaad!

    iMKE
     

Deel Deze Pagina