1 van ons eet altijd samen met C. Meestal ben ik dat aangezien mijn vriend op wisselende tijden thuis komt. En als hij eet ga ik er gewoon bij zitten Is die optijd thuis dan eten we met zijn allen.
Altijd samen in principe, de oudste eet wel eens later omdat hij van 17.15-18.30 uur sport en dat wordt te laat voor de jongste 2, maar dan gaat 1 van ons altijd even bij hem zitten.
Ontbijt en diner altijd samen. Soms is mijn man iets later, maar niet vaak. Hij schuift dan gewoon aan.
Hier ook. ik vind het ook wel eens lekker om rustig met z'n 2en te eten als onze dochter op bed ligt.
In principe altijd tegelijk. Als mijn man later thuis, is hij degene die alleen eet, niet de kinderen. Heel af en toe eten de kinderen op zondag laat in de middag warm en bestellen wij 's avonds iets, als ze vroeg in bed liggen.
Avondeten altijd samen. Als ze een restje krijgt begint een van ons soms wel al met haar eten geven terwijl de ander nog kookt. Maar ze eten toch een stuk langzamer dan wij dus uiteindelijk zitten we dan toch allemaal samen aan tafel. En op de dagen dat een van ons thuis is wordt er ook samen ontbeten en geluncht.
Hier eigenlijk meestal apart. De kinderen moeten echt uiterlijk half zes eten, en ik ben op werkdagen op zijn vroegst kwart over zes thuis, tot maximaal half acht afhankelijk van mijn dienst. Ik eet dan samen met mijn man later. En als ik niet werk eten we samen..
Ik eet altijd samen met de kinderen, man eet ook mee als hij thuis is. (Is vanwege werk vaak pas na 21u thuis 's avonds of helemaal niet thuis, dus daar wachten we niet op). Ik snap het ook niet echt om kinderen eerder te laten eten, maar hier eten ze vanaf het begin af aan met de pot mee en ook gewoon zelf, dus dat is ook anders dan dat ze gevoerd moeten worden. Ontbijt zit ik niet de hele tijd aan tafel op mijn werkdagen, ik zet ze vast aan het eten en loop zelf ondertussen in de keuken rond om alle tassen in te pakken. Als man nog thuis is zit hij wel altijd even aan tafel erbij. Als ik vrij ben zit ik er wel de hele tijd bij aan tafel. Dochter eet overigens aanzienlijk beter als we met zijn allen samen eten, dus merk echt dat het haar wel goed doet.
Dochter en ik eten altijd samen. Mijn vriend eet soms mee, hij is geregeld later thuis van zijn werk dus vaak lukt het niet. Ik vind het erg belangrijk dat er samen met onze dochter gegeten wordt. Mijn vriend red zich prima met zijn bord voor de tv terwijl ik dochter naar bed breng . Maar ik weet wel dat het niet overal zo normaal is. Mijn schoonmoeder bijvoorbeeld, zij verwachtte een tijd lang dat -als we daar gingen eten- dochter eerst eten kreeg en dat wij daarna gingen eten. Dit zodat mijn eten niet koud zou worden als ik haar moest helpen met haar eten. Is ook wat voor te zeggen, maar ik kan echt niet gaan zitten eten en dat zij er dan maar een beetje bij zit te kijken. En ik geloof dat de meeste moeders hun avondeten best wel eens koud gegeten hebben Eten doe je samen
De helft van de week eten we samen en de andere helft eten de kinderen eerst en zit ik erbij, dan eten mijn man en ik samen. Soms door de werktijden en soms omdat we samen eten ook leuk vinden (lekker uitgebreid koken, wijn erbij en geen gedoe over eten). De kinderen vinden eerder eten het leukst, dan hebben ze nog langer speeltijd met papa voor ze gaan slapen. Mijn man vond het ook jammer dat hij ze doordeweeks alleen tijdens het eten zag (daarna snel bedtijd).
Apart eten gebeurde hier vooral toen dochter nog bij de onthaalmoeder ging en ze dus 's middags warm at. Dan at ze 's avonds nog een boterham en ik terwijl wat yoghurt, en dan aten mijn man en ik pas warm als zij al sliep. Nu eten we vooral samen.
Avondeten eten we sowieso altijd samen, in het weekend ontbijten we en lunchen we ook samen. Alleen als ik moet werken ontbijt ik meestal wat eerder en laat de hond uit zodat hun wat langer kunnen blijven liggen.
Wij eten altijd samen met onze dochter. We werken beide onregelmatig dus eten niet altijd met z'n drieën, maar ze eet dus wel sowieso met minstens één van ons.
Wij eten altijd samen. Twee dagen in de week vrij laat, maar dan zijn we allemaal laat thuis. Dus al zou ik wel willen dat in ieder geval de kinderen eerder eten, gaat dat gewoon niet op die dagen. Verder wachten we in de regel tot de laatste thuis is. Incidenteel is dat geen doen, dus dan eet één van ons met de kinderen en de ander later alleen. Hier vind ik ook wat voor te zeggen hoor! Het 'we eten samen' principe komt bij mij vooral voort uit 'tijd voor elkaar'. Maar door apart te eten, heeft jouw man juist op een leukere manier tijd voor ze dan.
Wij eten savonds bijna altijd gezamelijk. De ochtenden eet ik meestal met de kinderen, mijn man is dan al naar werk. Als erg geen opvang is lunch ik met ze.
Wij eten altijd samen. Ik vind dat belangrijk. Gezellig is een ander verhaal met een dochter die nooit wil eten of aan tafel zitten maar toch ga ik echt niet later eten. Min man is heel soms wat later dan normaal en dan eten we allemaal wat later of hij alleen.
Wij eten altijd samen, nou ja, soms komt mijn man laat thuis en eet dan niet mee, maar de kinderen eten nooit apart.
wij eten vaak apart van elkaar, wij eten vaak pas om 18.30 en onze dochter gaat rond 19.00 naar bed dus dan vinden wij 18.30 echt te laat voor haar om te eten..
Wij aten tot voor kort altijd als gezin. Alleen moet dochter nu op maandag en woensdag om 18.00 sporten dus zij eet die dagen na het sporten. Maar gezellig is anders