Na een aantal mislukte pogingen om pap te maken van mijn melk is het mij gelukt met behulp van onderstaand artikel: Pap maken van moedermelk | Mens en Gezondheid: Kinderen De moedermelk moet eerst opgewarmd worden tot minimaal 80 graden. Af laten koelen tot een eetbare temperatuur en dan kan de pap er bij.
Volgens mij kan je dan beter biobim gebruiken. Dit schijnt beter te binden met bv, maar zelf geen ervaring mee kwa bv.
Het klopt dat soms Biobim nog wel eens de oplossing is voor het maken van pap van moedermelk. Helaas werkte dit niet met mijn moedermelk. Het blijft dan vloeibaar. Helaas raak je bij 80 graden wel belangrijke stoffen in de moedermelk kwijt, maar als je perse je eigen moedermelk wilt gebruiken dan kan het dus op deze manier. Mijn zoon vond pap uiteindelijk niet echt lekker, dus ik meng soms Biobim (verschillende soorten zijn aanwezig) door de fruithap om het iets steviger te maken.