Recepten met vis.

Discussie in 'Voeding' gestart door rojin, 18 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. rojin

    rojin Actief lid

    28 jan 2012
    431
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hallo,

    Vandaag wil ik vis maken voor mijn dochtertje.
    Vorige week had ik zalm met macaroni, champignons, crème fraishe gemaakt.

    Ik wil nu een andere soort vis maken. Maar welke? En met wat voor recept?

    Wie weet er nog lekkere vis recepten?

    Groetjes Rojin
     
  2. rojin

    rojin Actief lid

    28 jan 2012
    431
    0
    16
    NULL
    NULL
    Niemand?
     
  3. Lavendel82

    Lavendel82 Fanatiek lid

    9 jan 2010
    3.656
    0
    36
    ipv vlees bij het eten vissticks?
     
  4. rojin

    rojin Actief lid

    28 jan 2012
    431
    0
    16
    NULL
    NULL
    Dat mag een baby van ongv. 10 maanden al eten? Gebakken in olie?
     
  5. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    In mijn standaard repertoire zit een tonijn macaroni. Lekkere penne koken. Een blikje tonijn in olie in de pan, knoflook erbij, tomatenblokjes, fijngesneden ansjovis en dan afmaken met verse basilicum naar smaak en met kappertjes. Blijft een hit hier in huis, ook bij alle kinderen.
     
  6. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    En een variant hierop is een klassieke spaghetti a la putanesca. Dus met spaghetti, en dan ipv basilicum en kappertjes fijngesneden zwarte olijven en heel veel verse peterselie erin. Wel tonijn en ansjovis en knoflook.
     
  7. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    Aardappelpuree, roergebakken groente (lekker veel courgette, boontjes etc, knoflook erbij) en dan een makreelfiletje bestrijken met olie, zout en peper en 8 minuten in de grill oven doen.
     
  8. Omelet

    Omelet VIP lid

    14 nov 2008
    14.874
    2
    0
    Witvis insmeren met (zelfgemaakte) pesto en in de oven garen.

    Stapelen:
    witvis
    verse basilicum
    plakjes mozarella
    tomaten
    In de oven (180 graden) tot de tomaten gaan knappen. Lekker met verse pasta :D
     
  9. miis

    miis VIP lid

    8 mei 2012
    5.229
    1
    0
    witvisje/zalm etc in roomboter bakken, wat peper aan beide kanten...als het bijna gaar is, wat knoflook persen en btj citroen, soms wta peterselie ofzo...lekker zat en simpel ( voor jezelf is zout erop wel lekker )
    Dille kun je ook doen
     
  10. rojin

    rojin Actief lid

    28 jan 2012
    431
    0
    16
    NULL
    NULL
    Super! Bedankt dames.
    Ik ga morgen lekker kokkerellen :D
     
  11. Jessi79

    Jessi79 Fanatiek lid

    4 jan 2012
    4.815
    2.674
    113
    Ik zie een aantal recepten metolijf, kappertjes en ansjovis. Dat is toch alledrie verschrikkelijk zout? Persoonlijk zou ik dat het eerste jaar niet geven.

    Hier is favoriet: couscous met gewelde abrikoos of rozijn, groente (dopertwtjes, broccolli of courgette) tomaatje, en witvis.
     
  12. rojin

    rojin Actief lid

    28 jan 2012
    431
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik maak de recepten op mijn eigen manier. Ansjovis en kappertjes had ik sowieso achterwegen gelaten ;)

    Ben benieuwd....
     

Deel Deze Pagina