Lieve dames, Wie herkent dit en heeft tips.. Onze dochter is een vrolijke gezonde meid, eet en drinkt goed. Maar t slapen is wat minder.. Eerst dachten we te weinig voeding, toen mama en papa honger daarna werd ze ziek en welk kind wil dan niet liever bij zijn ouders zijn.. Maar nu is mij gisteren avond opgevallen dat ze zich overstrekt rug krom hoofdje naar schouder bladen krijsen van de pijn denk ik.. Nu ik terug kijk op de afgelopen nachten in de afgelopen maanden heeft ze dit vaker gehad maar verder niet bij stil gestaan want ik dacht aan wat anders....... Kleine meid wordt in t begin er niet wakker van maar krijst t uit en als we dan niet snel bij haar zijn wordt ze echt wakker.. Dit heeft ze met voornamelijk bij d'r nacht slaap.. Ze gaat om 19.00/19.30 naar bed en dan om 22.00 uur begint het allemaal.. Herkent iemand dit? En wat hebben jullie ermee gedaan? Ik zit zelf over fysio na te denken.. Alvast bedankt voor de reacties!
Heb je een idee vanaf welke leeftijd dat ze dit doet? Als ze overdag slaapt doet ze dat dan ook. Kan/ kon ze op haar rug liggen inde box of spelen. Onze uk overstrekte zich heel vaak maar had verborgen reflux en dat was al sinds hij nog geen 2 weken oud was maar hij huilde ook dag en nacht. Het zou in mindere mate kunnen zijn , misschien bij bepaald soort eten of teveel?
Als je het kunt betalen kun je evt ook naar een osteopaat. Zelf geen ervaring maar hoor daar wel hele goede dingen over. Deze zoekt zover ik weet dan naar blokkades bijv bij de schouders of ruggetje
Owly en veera bedankt voor jullie reacties! Gisteren naar ha geweest alles nagelopen alles goed doorverwezen naar chiropractor?! Dat zij de wervels na kan kijken. Maandag eerst maar bellen hoe en wat.. Owly..rug vind ze eventjes leuk daarna wilt ze snel in zit houding.. Buikloggin ook eventjes leuk maar snel naar zit of staan (als wij haar vasthouden!) Het teveel eten dacht ik ook. We hebben meer ruimte gedaan tussen avond eten en laatste fles.. Maar gewoon hetzelfde .. We hebben ook 2 dagen rust gehad met haar.. In huis blijven en buiten korte wandeling want vond frisse lucht voor haar belangrijk. Ook dit heeft niets uitgemaakt.. Ik vind t zo zielig voor dus hopelijk kan die chiropractor wat vinden of advies geven..
Je schrijft dat het elke avond ongeveer rond hetzelfde tijdstip is. Het kan helpen om dan vlak voordat het gaat gebeuren alvast naast haar bedje te gaan zitten. Zo kun je direct troosten. Misschien vliegt de huilbui zo sneller over of hij ontstaat zelfs niet. Ik heb wel eens gehoord dat dit bij mensen hielp. (als er sprake was van nachtangst iig). Is je kindje ook moeilijk te troosten? Natuurlijk kan het ook zomaar met het eten te maken hebben. Overgevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen kunnen zich ook plotseling ontwikkelen. Zelfs als het voorheen geen probleem gaf. Of ben je bijvoorbeeld overgestapt naar nr2. voeding? Mijn zoon reageerde hier nog heftiger op (we wisten toen nog niet dat hij kma had). Ik zou ook zeker aan een osteopaat denken om het eea lichamelijk uit te sluiten.
Dat naast haar bedje zitten kan ik idd proberen, het gebeurd om 22.00 00.00 03.00 05.00 afgelopen 2 nachten om 22.00 uur meteen bij ons in bed genomen want we zijn zo op dat we de 'strijd' niet meer aankunnen..maar wil zo graag dat ze in haar eigen bedje kan slapen.. Ze is snachts moeilijk troostbaar het kan ze een kwartier duren voordat ze weer rustig is.. Je ziet dan ook pas dat ze zich weer kan ontspannen.. Kma heb ik idd ook nog aangedacht.. Zij had vlak naar haar geboorte al op pepti ivm verdenkig kma omdat mijn broer dit ook heeft gehad en ze werd een ander kind .. Bij 3,5 maand weer terug op standaard en ging ook goed.. Nu idd nummer 2.. Met voeding zijn we al voorzichtig de fruit en groente waar eventueel gevoeligheid voor kan ontstaan gebruiken we niet..
Wat je schrijft over toen jullie switchten naar pepti en de reactie van je kindje daarop is wel een heel duidelijk teken. Ik zou toch even terug gaan naar nr1 voeding om te kijken of dat effect heeft. Wel even een paar dagen volhouden. En dat wat je schrijft over groenten en fruit.. Dit dacht ik ook. Maar doordat de darmflora van onze zoon uit balans was door de koemelkintolerantie ging hij ook reageren op doodgewone dingen. Wortels, banaan, paprika, tarwe. Het herstellen van de darmflora is heel belangrijk voor de weerstand. Omdat medisch ik veel deuren niet open kreeg (ik was de overbezorgde mama met een baby met gedragsproblemen ontstaan door teveel aandacht ), ben ik naar een alternatief arts gegaan. Ik had het nooit verwacht, maar hierdoor kreeg ik inzicht in wat er precies aan de hand was. Door een dieet en enkele behandelingen (biofotonentherapie) stopte de pijn in zijn buikje. Ik vond het ook vaag, maar het werd volledig vergoed en ik vraag me nu af waarom ik er zo lang mee heb gewacht. Nuchter denk ik. Pas na het 3e succesverhaal van mensen die ik goed ken en die elkaar niet kennen, dacht ik: Ach. Baat het niet, schaadt het niet. Dat vele huilen om de paar uur, herken ik. Ook was zl ontroostbaar en zijn lijf vol spanning. Hier hielp als enige een flesje melk. Dat ontspande zijn buikje een beetje, maar het veroorzaakte weer de huilbui erna. Weet wat jullie meemaken en ik voel enorm mee. Het huilen van je kindje is vreselijk vermoeiend. Maar er komt een moment dat je de oorzaak vindt. Hou vol!