Kant en klare gehaktballen vd slager

Discussion in 'De lounge' started by Jucade, Jan 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jucade

    Jucade VIP lid

    Jul 20, 2006
    18,229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    :) Heb ik gister gekocht, lekker makkelijk! Alleen... hoe moet je die warm maken? In de magnetron ofzo? En hoe lang en op hoeveel watt?
     
  2. lover

    lover Bekend lid

    Jun 12, 2006
    851
    0
    0
    Ik doe het altijd ff in de koekenpan op bakken lekker een knapperig korstje mmmmmmmm.


    Liefs Lover
     
  3. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Ja, koekenpan! Magnetron kan vast ook....maar dan zonder korstje ;)
     
  4. Jucade

    Jucade VIP lid

    Jul 20, 2006
    18,229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Maar ze zijn al klaar zeg maar!
     
  5. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Jawel...maar zo kan je ze wel opwarmen. Als je zelf ballen maakt kan je ze ook in de ochtend maken en s'avonds warm maken in de pan en lekker smullen maar. Hapjespan is misschien geschikter.
     
  6. Judith75

    Judith75 VIP lid

    Oct 9, 2006
    5,623
    0
    0
    Mama
    Bergen op Zoom
    Oven kan ook :)
     
  7. Jucade

    Jucade VIP lid

    Jul 20, 2006
    18,229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Worden ze dan niet te droog?
     
  8. Moons

    Moons Fanatiek lid

    Jul 2, 2006
    1,633
    0
    0
    huismoeder / administratie schildersbedrijf van mi
    provincie Groningen
    Ik doe ze altijd in een steelpan waar ik eerst een pakje of zakje jus, je weet wel van die kant en klare, aanmaak, dan ballen erin en opwarmen. Heerlijk. Gebruik ook vaak een pakje smeljus, is net een pakje boter, maar dan om jus te maken.

    Liefs Moons
     
  9. Miekie

    Miekie Fanatiek lid

    Aug 30, 2005
    3,163
    0
    0
    Friesland
    Aha, lekker makkelijk ja!
    Smaken ze wat?
     
  10. Moons

    Moons Fanatiek lid

    Jul 2, 2006
    1,633
    0
    0
    huismoeder / administratie schildersbedrijf van mi
    provincie Groningen
    ja hoor, heerlijk en lekker makkelijk
     
  11. Jucade

    Jucade VIP lid

    Jul 20, 2006
    18,229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Ben ook zeer benieuwd.. Denk dat ik ze maar met jus op warm. Hmmm.. heb er nu al zin in hihi.
     
  12. Minyaweth

    Minyaweth VIP lid

    Aug 20, 2006
    9,082
    1
    0
    Overijssel
    Even offtopic:
    @Patroeschka: wat heb jij verschrikkelijk mooie poeze-beesten!


    Ik vind de gehaktballen van de slager altijd HEERLIJK!
    Lekker klont boter in de pan en flink opbakken die hap! Daarna flink was jus eroverheen en smullen maar :)

    Hebben ze jou ook gesmaakt?
     
  13. zonnetjes

    zonnetjes Fanatiek lid

    Aug 19, 2006
    3,079
    1
    0
    drenthe
    oooooh die zijn echt wel lekker, wij doen ze op 180 graden 3kwartier in de hete luchtoven
     
  14. yake

    yake Fanatiek lid

    Jun 25, 2006
    2,791
    0
    0
    3 kwartier in de oven? Dan kan je ze toch beter zelf maken (persoonlijk vind ik dat ook veel lekkerder)!
     
  15. Jucade

    Jucade VIP lid

    Jul 20, 2006
    18,229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    :) Nou nou, en óf ze lekker waren hihi! Wat n joekels ;) . Heb ze idd met jus verwarmd, zalig en voor herhaling vatbaar!

    @Minyaweth, thanxx t zijn ook echte skatten van katten :) ;)
     
  16. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Gelukkig! Volgend weekend weer balletjes van de slager ;)
    Elmo
     

Share This Page