Dag iedereen, Zou mezelf een beginneling willen noemen maar ben eigenlijk iemand die nog moet starten. Krijg van men vriend met kerst een starterspakket van weck, maar zie moeilijk het verschil tussen de ketels. Welke raden jullie aan? Liefst met wekker en eentje die start zodra temp goed is. Groeten, Kluns
Ik zou een elektrische met thermostaat kiezen. Of je dat van Weck zelf doet.. tja die zijn duurder. Ik heb een van Kochstar en die bevalt prima. Ik weet niet met hoeveel personen jullie zijn maar ga geen grote potten wecken voor 2 personen. Dan zijn 1/2 liter potten zat. Wij wecken veel. Stoofperen, rodekool, handperen op siroop, yakon, appelmoes en appeltaart vulling, aardbeien op siroop, verschillende jam soorten etc. Van weck zijn ook witte plastic deksels tekoop (5 in een pakje) voor in de koelkast. Als je een pot aangebroken hebt kan je die hiermee mooi afsluiten. Verder zeker een wecktang aanschaffen om de hete potten uit de ketel te halen. Als je meer vragen hebt PB je maar. Succes!