De eieren moeten hardgekookt zijn. Ik maak ze ook met mayonaise, mosterd, peper en zout en paprikapoeder. Volgens mij kan je er ook ketchup in doen. Je zou de eieren een uurtje voordat je ze gaat koken andersom moeten neerzetten, want dan zit de dooier mooi in het midden.
Ik doe half mayo half roomkaas/monchou door het eigeel. Smaakt heerlijk en de vulling blijft mooi stevig. Verder wat zout, peper, paprikapoeder, beetje kerriepoeder, fijngesnipperde bieslook en een heel klein beetje ketchup.
Hardgekookte eieren (10 minuten laten koken), veel kerrie, mayonaise, wat roomboter, mosterd en zout en peper!
Ik doe altijd eigeel mengen met zo'n zakje Duijvis om sausjes van te maken. Zo'n pakje dat je moet vermengen met mayonaise en water. Heerlijk!
Ik heb ze gisteren gegeten, en ga ze binnenkort weer eens maken! Vooral met ketjap (las ik net) lijkt me erg lekker!