simpele gevulde eitjes

Discussion in 'De lounge' started by 1eKruimeltje, Dec 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tupp

    tupp VIP lid

    Jun 13, 2009
    22,817
    19,122
    113
    Female
    lerares basisonderwijs
    De eieren moeten hardgekookt zijn. Ik maak ze ook met mayonaise, mosterd, peper en zout en paprikapoeder. Volgens mij kan je er ook ketchup in doen.

    Je zou de eieren een uurtje voordat je ze gaat koken andersom moeten neerzetten, want dan zit de dooier mooi in het midden.
     
  2. Anice

    Anice Niet meer actief

    Ik doe half mayo half roomkaas/monchou door het eigeel. Smaakt heerlijk en de vulling blijft mooi stevig. Verder wat zout, peper, paprikapoeder, beetje kerriepoeder, fijngesnipperde bieslook en een heel klein beetje ketchup.
     
  3. Feetjes

    Feetjes Fanatiek lid

    Aug 20, 2010
    1,298
    18
    38
    Hardgekookte eieren (10 minuten laten koken), veel kerrie, mayonaise, wat roomboter, mosterd en zout en peper!
     
  4. jewe

    jewe VIP lid

    Feb 16, 2009
    9,544
    0
    0
    verkoopster baby artikelen
    noord brabant
    Ik doe altijd eigeel mengen met zo'n zakje Duijvis om sausjes van te maken. Zo'n pakje dat je moet vermengen met mayonaise en water. Heerlijk!
     
  5. Fullhouse1981

    Fullhouse1981 Fanatiek lid

    Jun 8, 2010
    1,903
    0
    0
    Oosten van het land
    Ik heb ze gisteren gegeten, en ga ze binnenkort weer eens maken! Vooral met ketjap (las ik net) lijkt me erg lekker!
     
  6. M02

    M02 Fanatiek lid

    Nov 17, 2008
    1,372
    0
    36
    ..Misschien is ie al genoemd, maar een zakje Duyvis Indiase Madras is héééél lekker :)
     

Share This Page