Getverderrie, hier baal ik dus wel een beetje van. Net boodschappen gedaan voor mijn verjaardag. Kom ik thuis, zie ik dat de kipdrumsticks die ik heb gekocht tot morgen houdbaar zijn! Ik vier zaterdag mijn verjaardag en wilde ze dan klaar maken. Wat denken jullie? Ik gooi normaal vlees echt direct weg als het over tijd is. Ik kan natuurlijk ook terug gaan naar de winkel (waar ik absoluut geen zin in heb) maar ik heb het bonnetje van net niet meer. Dus wat zouden jullie doen?
Ben normaal niet zo panisch, maar met kip pas ik altijd goed op. Ik zou wel teruggaan en gewoon je verhaal uitleggen.
Ik zou ze gewoon in de vriezer gooien en dan zaterdag eruit halen en bereiden. Of natuurlijk terug naar de winkel, maar daar zou ik ook geen zin meer in hebben.
Ach ja de vriezer!! Ik heb m'n haar net blond geverfd, ik merk meteen dat mijn denk vermogen een stuk achteruit gaat! Nou dan doen we dat maar, scheelt weer een ritje naar de winkel!