slagroom wordt maar niet stijf, hij wordt zelfs korrelig?

Discussie in 'De lounge' gestart door , 13 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.361
    266
    83
    Noord-Brabant
    Even op een andere site gevonden:
    klopklop is een soort slagroom die droog is. Je koopt het als poeder en met toevoeging van melk en kloppen wordt het slagroom. Je koopt het bij de supermarkt, meestal staat tie bij de gecondenseerde melk of langhoudbare melk.

    Klopfix zijn van die kleine zakjes die slagroom steviger maakt, die staan weer bij de bakspullen.
     
  2. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    14.027
    1.851
    113
    Provincie Groningen
    die bedoel ik inderdaad klopfix ;)
     
  3. jumde

    jumde Actief lid

    5 okt 2006
    466
    0
    0
    Als je slagroom korrelig is geworden er een scheutje melk bij doen en verder kloppen, dan wordt het weer romig..
     
  4. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    EN n iet te snel klaar willen zijn! et je mixeer niet op de hoogste stand! zo komt er meer lucht in en dat is beter! suc6
     
  5. dayenne

    dayenne VIP lid

    14 aug 2007
    7.564
    0
    0
    Thuismama
    op 'n roze wolk!
    Heb je met je vinger geproefd?
    Dan gaat het namelijk iets gisten ;).
     

Deel Deze Pagina