slagroomsoezen met of zonder water

Discussie in 'De lounge' gestart door missgwen, 3 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. missgwen

    missgwen Bekend lid

    23 apr 2007
    775
    16
    18
    aan het water
    Hoi

    Wie kan er slagroomsoezen maken en is dit makkelijk?
    Het ziet er makkelijk uit en wil het zelf ook proberen.
    Maar nu zie ik het ene recept met water en het andere zonder water.
    Maar de verhoudingen zijn verder wel hetzelfde.
    Was wel benieuwd waarom en welke lekkerder is.

    En als je nog tips hebt om het lekkerder te maken, deze zijn altijd welkom:D
    Alvast bedankt.
     
  2. Maia

    Maia Niet meer actief

    het kan allebei, het ene recept is dan met water en het andere met melk neem ik aan? melk geeft iets meer smaak en kleur, maar met water smaakt het ook prima.
     
  3. Majel24

    Majel24 Fanatiek lid

    21 mei 2007
    2.779
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Bemmel
    Heb ze wel eens gemaakt maar geen idee of dit met water of met melk was. Ik vond het trouwens een heleboel werk voor het resultaat dat je krijgt en neem gewoon genoegen met kant en klare.
     
  4. Naati

    Naati Actief lid

    25 jul 2010
    141
    0
    0
    Vrachtwagenchauffeur
    Bergschenhoek
    Zoals Rudolph het zei: met water in het beslag krijg je een krokantere soes en met melk krijg je een zachterige en romiger soes. Tis maar net wat je zelf zou willen.
     
  5. missgwen

    missgwen Bekend lid

    23 apr 2007
    775
    16
    18
    aan het water
    ik zie ook recepten zonder water en melk
    maar is het zoveel werk dan?
    ik denk dat ik het dan maar met melk ga proberen
    in elk geval bedankt voor de reacties
     

Deel Deze Pagina