Oke. Ik..ehmm...nou ik geef het toe. Het is mislukt en ik ben echt een muts!! Knakworstjes doormidden gesneden, in bladerdeeg gedaan en in de oven. Na 20 minuten was het bladerdeeg nog niet knapperig!! Maar eerder doorweekt. Wat gaat er fout? Omdat ik ze heb doorgesneden? (Ik had geen kleintjes)
Ik snij ze ook wel eens door, gewoon gelukt.. Misschien niet goed uitgelekt?! Het is inderdaad wel simpeler kan niet, sorry..
Oohhhh ik heb nu echt zoooooveel zin in bladerdeeg met knakworst! Maar heb geen knakworsten in huis haha. M'n man verklaart me voor gek haha.
Vroeger stond er vaak op de verpakking dat de oven op een kiertje moest staan dan kwam het deeg mooi omhoog. Zelf gebruik ik altijd crouisantdeeg. de driehoekjes snij ik doormidden en dan rollen maar.
ARgggghh waarom lees ik dit soort topics haha nou krijg ik zin in bladerdeeg metknakworst of met frikandel, of zelfsgemaakte mini pizza van bladerdeeg arvgggggg
Ik doe ze altijd langer dan 20 min. Gewoon tot ze mooi goudbruin zijn.. Dus ik zou ze d'r nog wat langer in doen
Man op pad sturen voor knakworsten hoor... Zo heb ik mijn man eens vriendelijk ( maar toch dringend, ) verzocht om nog even een lekkere big mac voor me te halen om 22.30 uur. TS, misschien was je oven niet warm genoeg, te kort in de oven geweest et cetera... Ik maak ook wel appelflappen en dan is het ook vochtig door de appel maar het deeg is dan verder wel droog na het bakken.
Ik zou ze ook iets langer in de oven laten tot ze omhoog komen en goudbruin worden. Ik prik ook altijd met een vork wat gaatjes in het bladerdeeg, zodat er lucht in kan en hij mooi omhoog komt. succes de volgende keer
Ik heb er ook trek in! Heb vandaag ook dat partydeeg van Danerol gehaald en miniknaks. TS. Jammer dat het mislukt is .
waarschijnlijk je oven gewoon te laag gehad. Bladerdeeg bak ik meestal rond de 180-200 graden en dan 20 minuten. Lukt altijd hoe nat de vulling ook is. Als ze er nu nog instaan laten staan en oven hoger zetten en dan langer bakken.. Gewoon telkens kijken. terug zetten heeft geen zin. Het zal niet meer bakken en alleen nog maar opwarmen.
Met ei bestrijken heeft geen invloed op het deeg, dat zorgt alleen voor een mooi glimmend laagje. Je oven zal niet heet genoeg geweest zijn. Ik weet niet of je je oven goed 'kent' maar mijn oven is standaard 20 graden kouder dan 'ie zegt, dus die moet ik altijd hoger zetten.