Speeltapijt

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door cyntje20, 4 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. cyntje20

  cyntje20 Lid

  28 aug 2014
  61
  0
  0
  NULL
  België
  Onze dochter kan sinds kort rollen van rug naar buik. Van buik naar rug lukt nog niet altijd. Nu kon ze vroeger in haar speeltunnel/speeltapijt op haar rug spelen, maar nu ze rol zitten we met een probleem. Daar ze nog niet altijd terug rolt, laat ze in haar park haar hoofdje gewoon zakken en komt dan terug recht. Dit is natuurlijk op een zachte ondergrond. De speeltunnel staat echter op de vloer en ik ben wat bang dat dit veel te hard gaat aankomen als ze dit gaat doen. Ook een puzzel in foam materiaal vind ik vrij hard om met het hoofd neer te komen.
  Heeft er iemand een oplossing voor dit probleem? De tunnel is helaas te groot om in het park te zetten. Vroeger zette ik deze op de zetel, maar dit durf ik nu niet meer.
   
 2. Ikapika

  Ikapika VIP lid

  21 okt 2012
  5.073
  0
  0
  omgeving Haarlem
  Hier was dat probleem snel opgelost met het hoofd. Een keer te snel en 'boem' was au.... De volgende keer beschermde ze haar hoofd door zich wat aan te spannen en voorzichtig te zijn. Ik zou het loslaten. Het hoort bij het leerproces.
   
 3. Domiej

  Domiej Actief lid

  15 mrt 2013
  314
  20
  18
  NULL
  NULL
  Die foam tegels zijn toch echt fijn. Het botsen gaat echt veel minder hard.. zoonlief viel er vaak op en huilde dan zelden in vergelijking met de laminaat.

  Succes!
   
 4. Nyn

  Nyn Fanatiek lid

  14 jan 2013
  1.008
  0
  0
  NULL
  Arnhem
  Ik zie het probleem niet zo. Zoals gezegd hoort het erbij, en baby's zitten nog zo laag bij de grond dat ze zich echt geen gat in hun kop rollen.
   
 5. sydneys

  sydneys Niet meer actief

  Wij hadden ons gewoon tapijt wat onder de salontafel ligt verplaatst naar voor de salontafel. We hebben wel een tegelvloer dus best hard, ook nog met tapijt.
  Ik zou wel geen dure dingen aanschaffen. Zodra ze kunnen tijgeren zie je ze nooit of te nooit meer op het tapijt. Dat was hiet toch het geval dus toen tapijt maar terug naar de oude plek verhuisd :)
   
 6. MamaVanAnne

  MamaVanAnne Fanatiek lid

  21 jul 2013
  1.164
  0
  36
  NULL
  NULL
  Je kan toch je box kleed eruit halen en er onder leggen?
   

Deel Deze Pagina