spierpijn ???

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door pluk, 9 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. pluk

  pluk VIP lid

  13 dec 2005
  16.044
  4.240
  113
  Gisteren kreeg ik last van een pijnlijk gevoel aan de linkerkant van mijn schaambeen en dan alleen tijdens het opstaan en lopen.
  Vandaag straalt die pijn uit naar mijn linkerlies. Het is net alsof ik een gigantische spierpijn heb, anders kan ik het niet uitleggen.

  Naast dat ik zwanger ben, ben ik ook een MS patiënte en dus zijn sommige dingen voor mij moeilijk te plaatsen, komt het door de zwangerschap of steekt de ms nu weer de kop op?

  Hopelijk hebben jullie enig idee of dit bij een zwangerschap hoort en wat het eventueel kan zijn, want als dit er echt niet bij hoort ben ik bang dat ik weer contact op moet nemen met mijn neurologe en hoewel dat een scheet van een vrouw is wil ik haar zo min mogelijk hoeven te zien ;) ;)

  Groetjes
   
 2. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  Hoi Pluk,

  het is lastig te zeggen wat er nu aan de hand is. Het zou bandenpijn kunnen zijn, een scherpe, stekende pijn boven je liezen, door groei van de baarmoeder. Dit kan geen kwaad. Het kan ook zijn dat je door de zwangerschapshormonen al wat last van je bekken en je schaambotje krijgt. Houd dit in de gaten, als het erger wordt is het raadzaam fysiotherapie te nemen. Ik snap dat het lastig te plaatsen is omdat je ook MS patiënte bent, maar als je veel last hebt zou ik toch even contact opnemen met een deskundige.

  Mirjam
   
 3. pluk

  pluk VIP lid

  13 dec 2005
  16.044
  4.240
  113
  Ik wacht nog even af en hou het goed in de gaten, ik heb de 20ste een afpraak bij de verloskundige dus zo lang hou ik het nog wel uit.

  Groetjes
   

Deel Deze Pagina