spinazie staat op...hoe maak je het op smaak?

Discussie in 'De lounge' gestart door anne82, 10 sep 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Enise

    Enise Fanatiek lid

    4 jan 2007
    3.996
    0
    0
    Noord-Holland
    Juist rauwe ei in de spinazie gooien en dan mee laten bakken.. Het beste kan je in een kommetje het ei eerst mixen en daarna er doorheen gooien..
     
  2. nienke70

    nienke70 Fanatiek lid

    16 aug 2006
    1.149
    0
    36
    ik strooi er altijd wat groentesauspoeder door als de spinazie klaar is.
    dat is uit zo'n pakje van honig groentesaus met tuinkruiden, is het lekker op smaak en bind ook gelijk het vocht van de spinazie.

    normaal maak je van die poeder een sausje voor over de bloemkool of broccoli maar heb het eens zo over de spinazie gegooid en dat smaakte perfect, alleen geen zout gebruiken als je de spinazie kookt want er zit al zout genoeg in de groentesaus.
     
  3. KanjerB

    KanjerB VIP lid

    24 apr 2007
    5.097
    0
    36
    idd ja dat is pas lekker :)
     
  4. Lientje

    Lientje Fanatiek lid

    24 nov 2005
    4.063
    0
    0
    Financieel advies
    Zeeland
    Niet helemaal gezond, maar wel lekker:

    een eitje erdoor en we bestrijken het altijd met mayo als het op ons bord ligt. Zomaar een heel klein beetje hoor, geen cm dik natuurlijk
     
  5. Jody79

    Jody79 Fanatiek lid

    19 sep 2006
    1.616
    0
    0
    Nou, ik hou het toch op een gekookte eitje hoor ;)
     
  6. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    en vooral geen diepvries spinazie maar liefst verse spinazie..eventjes laten koken, t slinkt als een tierelier..dan lekker voldoende zout (zout haalt de smaak op) en een klein beetje beter en verder flink uit laten lekken.
    Heerlijk zo (ik eet inderdaad vaak een gekookt eitje erbij en curry..majah..ik ben een curry freak)
     
  7. Windows

    Windows Fanatiek lid

    2 feb 2006
    1.860
    0
    0
    Met rijst en shoarma is het heel lekker,en met Aromat
     
  8. goudlokje

    goudlokje Actief lid

    2 mei 2008
    109
    0
    0
    sales assistent
    hoofddorp
    Roerbakken in de olijfolie. 2 teentjes knoflook fijngemaakt erdoorheen en dan serveren met geroosterde pijnboompitjes eroverheen.
    Ernaast een schepje aardappelpuree.
    Daarnaast een stukje zalm met hollandaise saus.

    Hmmmmmm.......
     
  9. marsab

    marsab VIP lid

    6 okt 2006
    6.315
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs, hobby fotografe
    Twente
    verse spinazie met champignons, witvis en pijnpoompitjes met wat ketjap!
    (lekker bij rijst)
     
  10. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    Aromat en een klontje kruidenboter.. eitje er bij en dan gekookte krieltjes en een gehaktbal.. tartaar mmmmm
     

Deel Deze Pagina