Juist rauwe ei in de spinazie gooien en dan mee laten bakken.. Het beste kan je in een kommetje het ei eerst mixen en daarna er doorheen gooien..
ik strooi er altijd wat groentesauspoeder door als de spinazie klaar is. dat is uit zo'n pakje van honig groentesaus met tuinkruiden, is het lekker op smaak en bind ook gelijk het vocht van de spinazie. normaal maak je van die poeder een sausje voor over de bloemkool of broccoli maar heb het eens zo over de spinazie gegooid en dat smaakte perfect, alleen geen zout gebruiken als je de spinazie kookt want er zit al zout genoeg in de groentesaus.
Niet helemaal gezond, maar wel lekker: een eitje erdoor en we bestrijken het altijd met mayo als het op ons bord ligt. Zomaar een heel klein beetje hoor, geen cm dik natuurlijk
en vooral geen diepvries spinazie maar liefst verse spinazie..eventjes laten koken, t slinkt als een tierelier..dan lekker voldoende zout (zout haalt de smaak op) en een klein beetje beter en verder flink uit laten lekken. Heerlijk zo (ik eet inderdaad vaak een gekookt eitje erbij en curry..majah..ik ben een curry freak)
Roerbakken in de olijfolie. 2 teentjes knoflook fijngemaakt erdoorheen en dan serveren met geroosterde pijnboompitjes eroverheen. Ernaast een schepje aardappelpuree. Daarnaast een stukje zalm met hollandaise saus. Hmmmmmm.......
Aromat en een klontje kruidenboter.. eitje er bij en dan gekookte krieltjes en een gehaktbal.. tartaar mmmmm