bolognesesaus

Discussie in 'De lounge' gestart door an1984, 11 jun 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. an1984

    an1984 Actief lid

    27 mrt 2010
    158
    0
    0
    alles heb ik er al doorgegooid,elke keer weer met een ander ingredient maar hij word net niet zoals in het restaurant.
    wie helpt me aan het geheime ingredient?? :D
     
  2. peekaboo

    peekaboo Niet meer actief

    ik doe bij mijn saus een klein beetje room mmm heerlijk :)
     
  3. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.264
    6.789
    113
    Wat heb je er nu al in gegooid?
     
  4. an1984

    an1984 Actief lid

    27 mrt 2010
    158
    0
    0
    ik gooi erin:
    gehakt
    spek
    bleekselderij
    uien
    knoflook
    wortels
    oregano
    2 blikken gepelde tomaten
    zout
    peper
    basilicum

    vandaag heb ik wat sambal erdoor gegooid maar t is m net niet zeg maar!
     
  5. Maedra

    Maedra Fanatiek lid

    29 okt 2009
    1.558
    0
    36
    Rotterdam
    Schepje suiker :)
     
  6. AMS

    AMS Fanatiek lid

    14 mei 2009
    3.394
    4
    38
    España
    beetje suiker en een scheutje rode wijn
     
  7. an1984

    an1984 Actief lid

    27 mrt 2010
    158
    0
    0
    zou dat het nou zijn??
    oh ik ga het meteen proberen,had een hele pan vol dus ga er s even mee aan de slag.
    hartstikke bedankt! :)
     
  8. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.264
    6.789
    113
    `Laurierblad. Even laten meepruttelen. Is bij mij onmisbaar.
     
  9. Ladymistique

    Ladymistique Bekend lid

    5 mrt 2008
    516
    0
    0
    Fulltime huismama
    Uithuizen
    wat ik er altijd in gooi is;
    *Gehakt rul gebakken.
    *Verse knoflook
    * Verse basilicum
    *Oregano ook vers
    *Beetje peper
    *Beetje zout
    *Ketchup, klein dotje.
    *Verse tomaatjes, pomidore's zijn heel lekker ervoor.. zijn wat anders van structuur en smaak. even de tomaatjes koken laten de velletjes los.
    Groente naar smaak, ik gooi er namelijk nooit geen andere groentes erdoor heen..
    maar zo maak ik mijn pasta saus en moet zeggen ik ben verslaafd aan italiaans en met name de Anti Pasti.. Hmmm parmazaan met parma ham..
     
  10. Tinkerbell81

    Tinkerbell81 Fanatiek lid

    20 dec 2005
    3.152
    0
    36
    inderdaad de rode wijn ,maar dan moet je het nog zon 3kwartier zachtjes laten pruttelen !
     
  11. AMS

    AMS Fanatiek lid

    14 mei 2009
    3.394
    4
    38
    España
    Hoe is het geworden?
     
  12. jessy77

    jessy77 VIP lid

    9 aug 2007
    8.640
    5.947
    113
    Ik zou er nog een klein blikje geconcentreerde tomatenpuree erin gooien, verdund met water.
     
  13. an1984

    an1984 Actief lid

    27 mrt 2010
    158
    0
    0
    heb er gister suiker en wijn door gedaan en moet zeggen dat het al aardig smaakt zoals het zou moeten.
    vriend gaat vanavond even proeven(is de kenner hier haha)
    en dan evt. nog een laurierblaadje erdoor!
    bedankt dames!!
    fijn weekend!
     
  14. Delight

    Delight Fanatiek lid

    17 jan 2011
    2.157
    0
    0
    HBO Facility Management
    Salland
    Bij mij is suiker ook onmisbaar bij de tomatensoep..
    Even zo tussendoor!

    Hopelijk wordt je sausje goedgekeurd door de kenner ;)
    Eet smakelijk :D
     

Deel Deze Pagina