Gehakt wat ook maar een beetje bedorven is en in de pan beland ruikt toch vrij zuur? Heb zelf laatst gehakt gebakken waar in aan twijfelde,tijdens het bakken heb ik het weggedaan,de geur was niet zoals het hoorde....
+1. Er wordt al teveel eten weggegooid omdat er alleen naar datum wordt gekeken en niet met gezond verstand naar gekeken wordt...
Ml was de nobele zelve. Hij zei: dan eet ik maar wat minder, allebei 1 balletje, lief hè Ik heb die van mij dan nog gedeeld met de dames maar die eten beide niet veel vlees dus dat scheelt!
Niet alle reacties gelezen. Wil alleen één ding kwijt. Afgaan op de keur kan met onbewerkt vlees. Aan supermarktgehakt (en vaak ook slagersgehakt) is kleurstof toegevoegd, omdat de natuurlijke kleur niet smakelijk oogt. In elk geval goed dat je het niet gedaan hebt. Ik zou dat risico ook niet nemen.
Als vlees van de appie afkomt zit het licht vacuümverpakt. Als deze wat bol begint te staan is het niet meer goed. Verder gezond verstand gebruiken, je ruikt al snel of vlees nog goed is of niet. Dat je je kind in gevaar brengt met vlees 1 dag over datum vind ik ook erg overtrokken, gezond verstand gebruiken, dan kom je al een heel eind.