SPOED-vraagje over zelfgebakken brood

Discussie in 'De lounge' gestart door Dahlia, 26 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Ik heb een wit-brood gebakken en die is zo klaar, ik verwacht dat zo het kookwekkertje wel gaat....
    Nu is mijn vraag: wanneer moet ik hem afdekken en waarmee? Gewoon zilverfolie of zo? De bedoeling is dat we er vanavond van gaan eten en ik wil niet dat het brood uitdroogt.
    Ik bak die dingen nooit namelijk.
     
  2. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Ik zou het laten afkoelen en dan in een plastic zak.
     
  3. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    ik doe het altijd onder een kleine laken ofzo...
    je kan het ook in ene plastic zak doen
     
  4. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Bedankt voor de reacties. Ik had niet echt een grote bak of zo om het in te doen, met deksel niet tenminste.
    Dus heb het in folie gewikkeld en in een zakje gedaan.
     

Deel Deze Pagina