kunnen de bakjes van de chinees in de magnetron?? Wij hebben het gister gegeten en er is nog zat over
als het hier te lang er in staat, begint de onderkant te smelten... Maar het verschilt vast welke bakjes je hebt . Voor de zekerheid doe ik het dus altijd maar op een bord of in een andere schaal met opwarmen.
na de 1e antw. ben ik gelijk na de keuken gerend haha,geen gesmoltjes bakjes hier gelukkig Bedankt girls
Ja was ook wel heel erg grappig,ik vroeg aan me mannetje of dat zou kunnen,dus hij verstuurd een sms naar zijn moeder,en ik vroeg het gelijk hier..Ik had antwoord dus ga gelijk na de keuken,zegt hij wat doe je nou,mn ma heeft niet eens wat laten horen nog,hoe weet je nou of het kan,,Ik zeg waar het forum al niet goed voor is he haha
Dat ligt volgens mij aan de aantal minuten dat je het in de magnetron doet. Sommigen pingen maar een minuutje en anderen drie.. Tja, dan is het vissen naar plastic (denk ik?)