Wie verstand van bbq? Weber vraagjes

Discussie in 'De lounge' gestart door sara1988, 5 jun 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sara1988

    sara1988 Bekend lid

    3 jun 2012
    849
    0
    16
    Nederland
    Ik ben een leek met houtskool bbq, vandaar wat vragen.
    Wat raden jullie aan, houtskool of briketten? Waarom?
    Hoeveel kg zal er in een weber 47cm gaan en in een 57cm of hoelang doe je met een zak van 7 kilo?
    En kun je de briketten ook weer opnieuw aansteken of moet je het echt op laten branden?
     
  2. girlwithredhair

    girlwithredhair Actief lid

    9 mrt 2013
    260
    0
    0
    013
    Wij gebruiken altijd briketten, werkt fijner dan houtskool.
    Tip: koop een brikettenstarter, bij Praxis of een andere bouwmarkt! Merkloos ongeveer €15,-, een Weber rond de €25,-. Werkt ideaal, in 20 minuten een werkende barbecue!
     
  3. girlwithredhair

    girlwithredhair Actief lid

    9 mrt 2013
    260
    0
    0
    013
  4. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Het ligt aan de duur en soort vd BBQ;)
    Als je even kort wil bbq-en kan je het beste kooltjes gebruiken. En bij uitgebreide BBQ of bij grote stukken vlees, of vlees wat lang moet garen briketten

    Briketten kan je trouwens hergebruiken.

    Het is zo leuk en lekker! Wij BBQ-en zéér regelmatig (zelfs in de winter kunnen we soms de verleiding niet weerstaan):)
     

Deel Deze Pagina