jus bewaard op kamertemp; nog goed?

Discussie in 'De lounge' gestart door anne82, 20 mrt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anne82

    anne82 Bekend lid

    16 mrt 2008
    838
    0
    16
    Hoi,

    Ik ben niet zo van het opruimen:D
    Ik heb de jus in een afgesloten pan op het aanrecht laten staan, vanaf donderdagavond. Kan ik het nu weer opwarmen en gebruiken?
     
  2. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    Vanaf donderdag zou ik persoonllijk niet meer doen.. misschien kan het wel hoor.. ik zou alleen het risico niet nemen...
     
  3. mol81

    mol81 Niet meer actief

    Ja hoor, geen probleem. Ik bak altijd vlees en jus en laat het ook op het fornuis staan. Geen enkel probleem. Als je zelf twijfelt is nieuwe jus zo gemaakt trouwens. Klontje boter bakken en water erbij, klaar is het!
     
  4. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Kan makkelijk idd, als ik gehaktballen bak doe ik dat vaak op woensdagavond (na het avondeten) voor donderdag en vrijdag! Die jus is dan vrijdag ook nog gewoon goed te eten en ik zet 't alleen met warm weer in de koelkast.
     
  5. anne82

    anne82 Bekend lid

    16 mrt 2008
    838
    0
    16
    Dank u!

    Ik eet namelijk zuurkool vanavond met worst en daar krijg ik geen jus van....

    Ik ga het gewoon eten...als ik morgen diarree heb, weet ik waar het vandaan komt:)
     
  6. MvLiam

    MvLiam Fanatiek lid

    10 apr 2009
    2.053
    0
    0
    Nog druk aan de studie
    Assen
    Ik wilde net zeggen, je krijgt er hooguit diarree van ;)
     

Deel Deze Pagina