Hoi, Ik ben niet zo van het opruimen Ik heb de jus in een afgesloten pan op het aanrecht laten staan, vanaf donderdagavond. Kan ik het nu weer opwarmen en gebruiken?
Vanaf donderdag zou ik persoonllijk niet meer doen.. misschien kan het wel hoor.. ik zou alleen het risico niet nemen...
Ja hoor, geen probleem. Ik bak altijd vlees en jus en laat het ook op het fornuis staan. Geen enkel probleem. Als je zelf twijfelt is nieuwe jus zo gemaakt trouwens. Klontje boter bakken en water erbij, klaar is het!
Kan makkelijk idd, als ik gehaktballen bak doe ik dat vaak op woensdagavond (na het avondeten) voor donderdag en vrijdag! Die jus is dan vrijdag ook nog gewoon goed te eten en ik zet 't alleen met warm weer in de koelkast.
Dank u! Ik eet namelijk zuurkool vanavond met worst en daar krijg ik geen jus van.... Ik ga het gewoon eten...als ik morgen diarree heb, weet ik waar het vandaan komt