Stoofperen maken met wijn. Mag dat als je zwanger bent? Of liever vervangen door bv bessensap?

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Meiske2015, 20 okt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Pepper92

    Pepper92 Fanatiek lid

    4 jan 2015
    1.028
    457
    83
    Vrouw
    Groningen
    Ik doe ze in appelsap! Heerlijk! Blijven ze wel blank.
     
    Meiske2015 vindt dit leuk.
  2. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.552
    527
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Ik gooi er nog wel eens een scheut frambozenlimonade bij in, maakt het zoetig en geeft ook kleur.
     
    Meiske2015 vindt dit leuk.
  3. Saz667

    Saz667 Fanatiek lid

    24 nov 2008
    4.841
    177
    63
    Gewoon water, suiker en kaneel en evt kruidnagel. En dan worden ze vanzelf rood ;)

    Ik gooi ze meestal een 8-10 uur in de slowcooker, of een uur of 4-5 in de pan.

    Vocht binden met wat allesbinder.
     
    Meiske2015 vindt dit leuk.
  4. madelein

    madelein VIP lid

    28 feb 2011
    6.758
    623
    113
    Snap ik. Zo te lezen ben ik ook de enige die het zo durft te doen.
    Maar goed, ik eet ook gewoon nog cervelaat ;). Ben van mening dat je je gezonde verstand moet gebruiken, maar ik vind sommige dingen echt overdreven...
    Een beetje rijp fruit eten of sap drinken en je hebt meer alcohol te pakken dan er overblijft na uuuuuren koken.
     
    trillian en Meiske2015 vinden dit leuk.
  5. Boebels

    Boebels Bekend lid

    24 jun 2016
    826
    462
    63
    Wij doen het met coebergh altijd. Heerlijk!
    Onlangs nog gegeten en de kleine smikkelt er ook prima van. Kan mijn inziens weinig kwaad.
     
    beebj en Meiske2015 vinden dit leuk.
  6. Meiske2015

    Meiske2015 VIP lid

    4 sep 2016
    7.734
    3.516
    113
    Oh dat lijkt me ook lekker!
     
  7. Meiske2015

    Meiske2015 VIP lid

    4 sep 2016
    7.734
    3.516
    113
    Wat is trouwens ineens de titel van het topic veranderd? o_O
    Bizar lang. Gebeurd dat spontaan tegenwoordig?

    @Beheer?
     
  8. Boebels

    Boebels Bekend lid

    24 jun 2016
    826
    462
    63
    Is t ook. En van huis uit gewend dat er veel suiker in gaat. Schrik niet; 200 gr per kilo :oops:
    Totaal niet verantwoord maar super lekker. Alle aanhang is er ook gek op :D
    Zelf doe ik iets minder erin maar nog steeds veel. En dan heerlijk uren pruttelen.
     
  9. Meiske2015

    Meiske2015 VIP lid

    4 sep 2016
    7.734
    3.516
    113
    Hahaha dat is genoeg ja!
    Maar ach je eet het niet elke dag ;)
     
  10. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ik zou het zelf niet doen met echte wijn.

    Ik kocht toen alchohol vrije rode wijn bij de gall en gall. Was erg lekker.
     
    Meiske2015 vindt dit leuk.
  11. Beheer

    Beheer Administrator
    Medewerker

    11 feb 2005
    16.277
    2.978
    113
    @Meiske2015 De titel is aangepast omdat de originele titel onduidelijk was. Zie regel 1.4

    Met vriendelijke groet,
    Beheer Zwangerschapspagina.nl
     
  12. Anniek88

    Anniek88 Fanatiek lid

    22 sep 2016
    2.992
    2.694
    113
    Vrouw
    Bessensap, heel flesje van Hero. Ik wilde geen risico lopen.
     
  13. Champetter

    Champetter VIP lid

    5 mrt 2013
    6.825
    3.809
    113
    AH verkoopt een alcoholvrije Merlot.
     
    Meiske2015 vindt dit leuk.
  14. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    15 aug 2010
    1.884
    398
    83
    Gewoon wijn. Eten ze hier nu wekelijks. Haha.

    Na 4 a 5 uur pruttelen als t niet langer is zit er weinig alcohol nog in. Zoonlief eet ze ook al sinds hij maand of 10 was zo.....
     
    beebj, madelein en Meiske2015 vinden dit leuk.
  15. cactusje

    cactusje VIP lid

    12 feb 2015
    6.752
    1.993
    113
    Ik gebruik zelf altijd alleen water, suiker en kaneel. Worden zelf wel rood, daar heb ik geen andere producten voor nodig.
     
  16. Melian

    Melian Fanatiek lid

    16 mrt 2011
    1.129
    653
    113
    Vrouw
    Doe ik ook. Dat was de tip van de groentenboer. Ze worden dan alleen wel roze en niet rood. As we speak staan ze nu te pruttelen. Sucadelapje erbij. Zo lekker!!
     
  17. cactusje

    cactusje VIP lid

    12 feb 2015
    6.752
    1.993
    113
    Áls je ze lang genoeg kookt worden ze heel mooi donker paars! Dan zijn ze hier pas goed genoeg :D
     
  18. Melian

    Melian Fanatiek lid

    16 mrt 2011
    1.129
    653
    113
    Vrouw
    Echt? Ik had ze drie uur opstaan, maar toen waren ze meer een beetje leverkleurig. Ben ik te ongeduldig geweest?
     
  19. cactusje

    cactusje VIP lid

    12 feb 2015
    6.752
    1.993
    113
    Dan beginnen ze net te kleuren. Ik heb ze zelf altijd minimaal 6 uur op staan
     
    Melian vindt dit leuk.
  20. beebj

    beebj Niet meer actief

    Ik ook hoor!:D:D:D:D
     

Deel Deze Pagina