stoofperen

Discussie in 'De lounge' gestart door LadyKikker, 26 sep 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    12 feb 2012
    4.235
    1.891
    113
    Vrouw
    Ze waren heeeeerlijk! Ik had een soepele, rode wijn. Zo'n 3uur opgestaan, dus de alcohol was wel verdampt denk ;)

    Heb er nog een paar over. Die eten we morgen lekker met een bolletje kaneel ijs ofzo.
     
  2. Abri

    Abri VIP lid

    16 jun 2010
    12.423
    3
    38
    Wij stoven ze alleen met water, suiker en kaneelstokjes: heerlijk! Mis de wijn of het bessensap echt niet. Ze zijn misschien iets minder rood en zoet, maar wij zijn sowieso niet van die enorme zoetekauwen ;)
     
  3. Janna

    Janna Fanatiek lid

    Same here!

    Ik las net dat iemand ze ongeveer drie uur laat stoven, maar dat doe ik hier altijd wel een stuk langer: echt wel vier of zelfs vijf uur.
     
  4. Moppiemuis

    Moppiemuis Fanatiek lid

    6 okt 2014
    1.996
    232
    63
    Ergens in het midden
    Ik stoof alleen maar gieser wildemannen, en die worden echt heel rood van zichzelf als je ze lang genoeg stooft. Met suiker en kaneel, heeeeeeerlijk!
     
  5. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ah wat goed! Dat wist ik echt niet! Gaan we dat dit jaar gewoon doen!
     

Deel Deze Pagina