He ladies, Maandag 7 weken zwanger en vandaag uieten geweest met kennissen. Had varkenshaas besteld maar toen die gebracht werd was die nog een beetje rood van binnen. Ik heb het wel opgegeten want niemand weet nog dat wij zwanger zijn. Zou dit heel erg zijn..... Groetjes
De kans dat er iets niet goed was is heel erg klein hoor! Mocht het zo zijn, zal je dat zelf snel genoeg merken. Maar de kans dat er niets mee aan de hand is, is veel en veel groter dan de kans dat er wel iets mee is. En je kan er nu toch niets meer aan doen. Zou zeggen, niet over tobben... Maareh, een half rauwe varkenshaas stuur je toch terug naar de keuken omdat ie simpelweg niet goed is klaar gemaakt?
Misschien overdrijf ik ook wel wat Het was een beetje rood van binnen maar je maakt je zo gauw zorgen.....
euhh zo word varkenshaas gewoon geserveerd... het hoort nog rood te zijn van binnen.. dat is het lekkerst... als je dit helemaal doorbakken hebt word het hartstikke taai en is het niet te eten...
Nee toch? Gewoon op een zacht vuurtje of in de oven laten garen, ook van binnen nadat je het even hebt aangebakken. Dan wordt het echt geen schoenzool! Volgens mij is het echt niet de bedoeling om varkenshaas rauw te eten? Excuus voor de off topic.
& Ruby29: Denk niet dat jij overdrijft hoor. Denk dat de vele site's en boekjes overdrijven met wat je allemaal niet mag.. Het is idd niet slim om te doen, maar wat ze net ook zei: de kans is veeeel kleiner dat je er van krijgt dan dat je er wel wat van krijgt. Maar ik zou het er niet nog een keer op wagen.. GrOetjes Leoniee
Ik eet (als ik niet zwanger ben) mijn varkenshaas ook een beetje rood van binnen. Volgende keer dus wat anders bestellen!
varkenshaas eet je meestal een beetje rood. misschien had je beter iets anders kunnen bestellen.. ik bestel sinds ik zwanger ben ook geen vlees meer dat halfrood wordt gegeten, want je krijgt het nooit doorbakken (al vraag je erom) en als het wel zo is dan smaakt het nauwelijks nog.
@ valhalla geloof me... ik heb de horeca opleiding gedaan en 7 jaar in de horeca gewerkt.. zulk soort vlees word taai als je het doorbakt.. net zoals een biefstukje de meeste mensen eten dit rood of medium... doorbakken is echt niet lekker!! vind ik tenminste.. dat is ieder voor zn eigen natuurlijk
En volgens mij doen ze dat dus wel in brabant......? Mijn moeder (dochter van een slager) en mijn opa (de slager dus hihi) doen ook aan doorgebakken varkenshaasje die lekker lang opstaan.... Ik vind dat zelf ook veeeeeel minder lekker.... Ondanks dat ik nu ongeveer alles lust ik heb echt een enorme eetlust!