Suddervlees

Discussie in 'De lounge' gestart door mamamadelon, 20 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Strijkkraal

    Strijkkraal VIP lid

    11 apr 2008
    10.680
    3.692
    113
    Lekker, suddervlees (of draadjesvlees :D)

    Uitje glazig bakken, vlees erbij en dichtschroeien, bouillon erbij, blikje tomatenpuree, een paar kruidnagels, een paar jeneverbessen, 3 laurierblaadjes,een plakje ontbijtkoek in kleine blokjes gesneden, en piment-poeder (silvo)

    en dan minimaal 3 uur opstaan (liefst langer) in een gietijzeren braadpan op een laat vuurtje, wel af en toe checken of er nog genoeg vocht in zit.

    hmmmmm, lekkuuuurrrr met aardappels en rode kool met appel
     
  2. ikkelies10

    ikkelies10 Fanatiek lid

    31 jul 2007
    2.139
    0
    0
    thuiszorg
    noord-holland
    als je echt lekker draadjesvlees wil hebben,moet je de runderriblappen nemen. ( sommige noemen ze ook braadlappen)
    hier zit een vetje in en dat zorgt ervoor dat het super zacht word,
    en dat zie je bijna niet meer terug..

    en langer als 2uur op laten staan..
    zeker een uur of 4-5!
     

Deel Deze Pagina