De titel zegt het al,mag je schimmelkaas,ik weet dat je geen rauwemelkse kaas mag,maar ik vind schimmelkaas zoooo lekker en ik ga van de week uiteten bij de italiaan en wil graag een kaaspizza!
Ze zeggen dat je dat beter kan laten staan omdat, t niet goed is! En er zijn nog veel meer lekkere pizza's dus ik zal een andere kiezen. Of vragen om de kaas pizza zonder de schimmelkaas! Gr. Teigetje
Teigetje, welke "ze"? Toet, gewone schimmelkaas mag, bijv. Brie etc. Maar bij pizza zit er meestal gewone kaas op, geen schimmelkaasjes.
Volgens mij worden "blauwe" kazen wel vaker van rauwe melk gemaakt, dus dan zou het niet zo goed zijn. Aan de andere kant is het 220 graden in de oven, dus dan leeft er geen bacterie meer. En anders even navragen welke kaas de pizzaboer gebruikt en als je het niet vertrouwd iets anders kiezen!
Pizza mag gewoon, is dusdanig verhit dat als er al wat inzat, dit nu dood is. Geniet er dus lekker van