't is nu 3 weken later...

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Kiki, 3 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kiki

  Kiki Fanatiek lid

  8 jul 2005
  4.364
  1
  38
  Fulltime memmie en mod :-)
  Steenwijk
  Ik ben vanochtend naar de gyn geweest omdat ik op medische indicatie moet bevallen in het ziekenhuis. In het begin van de zwangerschap moet ik hier heen en dan vanaf 34 weken weer, als alles goed is dan.

  Ik heb een echo gehad en alles is inorde, het kindje lijkt zelfs iets groter dan 15 weken maar de gyn houd het toch maar op de eerste uitgerekende datum. Hij/zij zwaaide nog even, hihi.
  Verder is er besloten om een primaire sectio ceasare te doen, oftewel ik krijg op voorhand al een keizersnede ivm mijn voorgeschiedenis. Ik moet zeggen dat er een enorme angst is weggevallen toen hij dat zei. Heb ik me al die tijd zorgen gemaakt over of ik wel een keuze zou mogen maken en nu is dat niet nodig gelukkig. Hihi, kunnen we stiekem de verjaardag al een beetje gaan plannen van de kleine, tenzij de vliezen breken voor de afgesproken datum natuurlijk.

  Ik ben helaas wel op een dieet gezet om te voorkomen dat ik weer in de diabetes terecht zal komen. Ik moet dus weer helemaal gaan opletten op de hoeveelheid koolhydraten ik binnen krijg en het moet verspreid worden over de hele dag. Nou goed, wie weet blijft de hoeveelheid aankomen van mij dan ook wel binnen de perken. Al met al ben ik met een tevreden gevoel naar huis gegaan en ik hoop dat het de 2e keer in Heerenveen weer net zo goed bevalt.

  Groetjes van Kiki.
   
 2. djara

  djara Fanatiek lid

  12 apr 2005
  2.675
  0
  36
  begeleidster
  makkum (fr)
  blij dat je met een opgelucht gevoel weer terug bent gekomen... en dat dieet,,, ach, dat overleef je ook wel weer. geniet van je zwangerschap!
   
 3. Sientje

  Sientje Fanatiek lid

  4 mei 2005
  2.747
  0
  0
  Mama
  Wat een fijne berichten allemaal!! Het scheelt je toch weer een hoop zorgen als de keuzes allemaal al voor je gemaakt zijn, niet dan?
  Op het dieet na dan, maar goed misschien heb je er inderdaad zelf ook wel weer profijt van en zit je na de bevalling weer superstrak in je velletje ;) !
   
 4. Deb

  Deb VIP lid

  19 jul 2005
  7.394
  0
  0
  Noord- Scharwoude
  heel veel plezier van je zwangerschap
  en ag een dieet
  je weet waar je het voor doet en je krijgt er zoiets moois voor terug

  gr debbie
   
 5. Kiki

  Kiki Fanatiek lid

  8 jul 2005
  4.364
  1
  38
  Fulltime memmie en mod :-)
  Steenwijk
  Sja, dat dieet. Ik weet het niet hoor, volgens mij moet ik maar weer eens langs de dietiste. Ik heb een voorbeeld dagmenu meegekregen waarop nog minder te eten staat dan toen ik aan de lijn was. Dus eigenlijk ben ik volgens dat anti-koolhydraten dieet aan het lijnen. Bovendien ben ik dus vandaag begonnen en ik voel me echt zo flauw met dat weinige eten, dat kan toch niet goed zijn? Is er misschien een dieetiste op het forum? Want dit is wat ik mag hebben volgens het lijstje:
  - ontbijt 2 bruine(volkoren) boterhammen met mager beleg
  - 10:00 1 stuk fruit of een cracker met mager beleg
  - lunch 2 bruine(volkoren) boterhammen met mager beleg
  - 15:00 1 stuk fruit of een plakje ontbijtkoek
  - avondeten: 1 opscheplepel rijst/pasta/aardappelen en 4 lepels groente met 80 gram mager vlees.
  - tv-snack: komkommer of seldery.

  Ik denk dat ik maar eens opnieuw met de deskundigen ga praten want zo ga ik echt van mijn stokje.

  Als reactie op Sientje: superstrak in mijn velletje kom ik alleen weer als ze bij de keizersnede direct een buikcorrectie doen want het vel was dusdanig uitgerekt, dat komt nooit meer goed :(. Ik heb het vel van iemand van 125 kg terwijl ik daar met mijn 75 kg inzat. De striae zit overal, op mijn onderrug, buik, boven en onderbenen, borsten en bovenarmen. Knappe chirurg die daar wat van kan maken ;)

  Oke oke, genoeg gezeurd, ik heb al een heeeeel mooi dochtertje en we krijgen vast net zo'n mooi broertje of zusje.

  Groetjes van Kiki.
   

Deel Deze Pagina