benodigdheden: 2 bitterkoekjescake 2 pakjes mascarpone 3 of 4 grote eetlepels suiker 1 pakje ongeklopte slagroom amaretto (of soortegelijke likeur) 1 kopje extreem evt. amandelessence cacaopoeder Klop de slagroom samen met de suiker en een paar druppels amandelessence stijf. Voeg de mascarpone toe en roer met een lepel door elkaar. Snij 1 cake in ca. 8 plakken en verdeel over de taartbodem.
benodigdheden: 2 bitterkoekjescake 2 pakjes mascarpone 3 of 4 grote eetlepels suiker 1 pakje ongeklopte slagroom amaretto (of soortegelijke likeur) 1 kopje extreem sterke koffie evt. amandelessence cacaopoeder Klop de slagroom samen met de suiker en een paar druppels amandelessence stijf. Voeg de mascarpone toe en roer met een lepel door elkaar. Snij 1 cake in ca. 8 plakken en verdeel over de taartbodem. Doe wat amaretto door de koffie en sprekel de helft van dit mengsel over de cake. Smeer een laag slagroom/mascarpone mengsel over de cake. SNij nog een cake in 8 plakken en verdeel dit over de taart. Sprenkel nu wat pure amaretto over de cake en daarna nog een beetje van het koffiemengsel. Dan nog een laag slagroom/mascarpone en als laatste een beetje cacaopoeder. Liefst een nacht in de koelkast en eet smakelijk!