Taart/Cupcakes

Discussion in 'De lounge' started by MissACEEB, Feb 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MissACEEB

    MissACEEB Bekend lid

    Feb 26, 2009
    508
    0
    0
    gedoseerde toepassing van hete stoom???
     
  2. Rosao

    Rosao VIP lid

    Nov 3, 2007
    12,893
    1,390
    113
    Even met een stoomstrijkijzer er omheen :)
     
  3. mamavan2

    mamavan2 Actief lid

    Jan 29, 2011
    315
    0
    0
    Laten glimmen? Geen poedersuiker gebruiken maar Crisco (soort plantaardige boter). Ik gebruik nooit poedersuiker want dit maakt het marsepein inderdaad erg dof. Je kunt het helemaal laten glimmen met eetbare glansspray, maar dan glimt het de pan uit :eek:).

    Voor het vastplakken gebruik ik gewoon water. Niks geen gedoe met tylose e.d. Om het marsepein aan je cc te laten vastplakken kun je witte chocoladepasta gebruiken, erg lekker! De cc kun je vullen door met een appelboor een gat te maken en er jam, toetje of banketbakkersroom in te doen.
     
  4. nijntje81

    nijntje81 Fanatiek lid

    Jul 11, 2011
    1,738
    0
    0
    Big City
    Ik heb botercreme gemaakt door een deel van de roomboter te vervangen met cocosboter.... Ook erg goed te doen!
     
  5. Athina

    Athina VIP lid

    Oct 31, 2007
    23,818
    3,344
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    cupcakes gevuld met witte chocopasta is óók erg lekker :)
     

Share This Page