taart recepten

Discussie in 'De lounge' gestart door linnepinneke, 8 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.625
    9.137
    113
    Vrouw
    Rotterdam
    Jammie die klinkt wel erg lekker zeg, die ook maar maken voor het weekend als ik mn verjaardag ga vieren.
     
  2. macy77

    macy77 Fanatiek lid

    28 dec 2009
    3.239
    1
    0
    De kwark/wittechocotaart? Lekker he!
     
  3. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.625
    9.137
    113
    Vrouw
    Rotterdam
    Ff weer een vraagje :)

    Ik ben nu met de cheesecake laag van deze taart bezig, maar kom er achter dat ik geen aluminiumfolie heb, dus kan hem niet in het water zetten. Nu heb ik hem er gewoon in gezet. Moet hij dan net zo lang?
     
  4. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.625
    9.137
    113
    Vrouw
    Rotterdam
  5. mamav2boefies

    mamav2boefies Fanatiek lid

    22 dec 2010
    1.158
    0
    36
    Wat is het recept hiervan?
     
  6. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    Toen ik vanmorgen op zoek was naar een leuk recept voor iets lekkers bij de koffie voor het bezoek morgen kwam ik deze tegen... hij staat nu in de koelkast op te stijven. Met het tussendoor snoepen heb ik nu al zin in morgen ;) MMMM

    Dank je voor het delen van dit recept!
     

    Bijgevoegde bestanden:

  7. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    Dat ziet er ook goed uit, neem ik ook even mee!!!
     
  8. Vlinder 85

    Vlinder 85 Bekend lid

    10 mei 2011
    811
    0
    16
    Brabant!
    Graag gedaan.. :D
    Heb de taart alleen zelf nog steeds niet gemaakt:)

    Vorige week de slagroomtaart van esmee gemaakt en die was makkelijk om te maken en ook nog eens lekker!

    Misschien van het weekend dan maar eens aan de slag met de stroopwafel taart.
     
  9. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    16.059
    2.201
    113
    Brabant
    K.t en weer schift de slagroom bij de chocoladetaart, wat doe ik fout??
     
  10. honeyy

    honeyy VIP lid

    5 nov 2008
    7.635
    44
    48
    verkoopster babyspeciaalzaak
    Misschien een domme vraag. Maar room is dat slagroom of gewone room? (nog nooit gezien in de supermarkt of niet op gelet :) ) en de kwark wat voor smaak is dat? Sorry maar ben totaal geen keuken prinses ofzo Hihi
     
  11. kippiekip

    kippiekip Niet meer actief

    Voor de mensen die mijn recept proberen van de witte chocolade taart met bastogne koek bodem heb ik nog een tip ..

    Bewaar 2 a 3 koekjes en verkruimel deze met wat grote stukjes en meng deze door de chocolade vulling, dan heb je EN een bodem van bastogne EN lekkere grove stukken door de taart zelf ...


    @PenK heb je hem al geproefd ?
     
  12. linnepinneke

    linnepinneke Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.046
    0
    0
    Middelburg
    Deze heb ik al wel een keer gemaakt, lekker maar errug vullend ;)
     
  13. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Nee, nog niet. Vanavond ga ik een lekker toetje met de meiden maken; 'Eton Mess', morgen witte chocoladefudge met noten of jouw taart....

    (ben trouwens aan de lijn, had ik dat al gezegd:p:);)), hahaha!
     
  14. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Witte chocoladefudge met cranberries (kan eruit gelaten worden als je wilt, ik doe ze er zelf niet in) en luxe ongezouten noten.

    Ingrediënten:
    - 350 g witte chocolade
    - 1 blikje gecondenseerde gezoete melk (397 g)
    - 30 g ongezouten roomboter
    - 80 g gedroogde cranberries
    - 80 g ongezouten noten.

    Bereiden:
    Verwarm au bain marie (kan ook zo op een laag vuur in een pan met dikke bodem) de gecondenseerde melk en de roomboter. Voeg dan de chocolade in kleine stukjes toe en laat onder goed roeren de chocolade smelten. Voeg van het vuur de cranberries en de noten toe en meng goed. Giet alles in een vierkant bakblik van 23 cm, dat je bekleed hebt met bakpapier. Laat de fudge minstens 4 uur opstijven in de koelkast ( als je je kan beheersen liever een hele nacht!).Snijd de fudge in stukken en bewaar in de koelkast.

    HET KAN INGEVROREN WORDEN!

    (sorry, beetje raar en groot lettertype, heb geknipt en geplakt vanuit Word):)
     
  15. MommyA

    MommyA Fanatiek lid

    11 okt 2010
    1.016
    0
    36
    Ik ga er vanuit dat er slagroom bedoeld word. En kwark zonder smaak. Gewoon naturel zeg maar.

    Ik wil deze taart ook nog steeds maken. Welke biscuitjes zijn het lekkerst voor de bodem?
     
  16. Mama van 3

    Mama van 3 Fanatiek lid

    31 mei 2010
    3.254
    0
    0
    Kan je voor zo kwark taart van dk oetker ook een bastogne bodem maken i.p.v zo biscuitbodem? En hoeveel bastogne heb ik dan nodig en boter??
     
  17. tulip

    tulip Niet meer actief

    ja dat kan zeker, ik pak dan ongeveer een pak en 150 gram boter, is echt super lekker.
     
  18. MamaG

    MamaG Fanatiek lid

    24 mei 2008
    1.298
    0
    36
    Omg Nijmegen
    Ik heb duidelijk nog wat te doen de komende tijd, wat een lekkere recepten zeg... :D
     
  19. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    Vandaag gegeten en hij was echt heerlijk!!!
     
  20. linnepinneke

    linnepinneke Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.046
    0
    0
    Middelburg
    Zo'n bodem kun je idd prima gebruiken!!! En mocht je een bastognebodem doen, ik gebruik zelf altijd ongeveer een pak
     

Deel Deze Pagina