Ik heb die bokkepootjestaart ook gemaakt alleen met een kwarktaart bodem... Had het idee dat cake zo soppig wordt maar heb hem niet kunnen proeven... Die was helaas mislukt, haalde de springvorm eraf en het liep zo weg
he wat zonde! Ik heb er een extra zakje klopfix ingedaan en in siliconen vorm gedaan.. Hij mag om 8 uur uit de koelkast maar laat hem lekker staan tot morgen middag. wat wel erg moeilijk is want hij ziet er Heerlijk uit!
Bij mij heeft hij sowieso een nacht in de koelkast gestaan en hij zag er idd heerlijk uit!!! Extra zakje klopfix was mijn idee ook ja haha Laat ff weten of hij gelukt is!!! Ga hem binnenkort nog een kans geven haha
Bij mij staat de las vegas appeltaart nu in de oven voor morgen! Hopelijk net zo lekker als de vorige keer!
waarom moet ik nu dit topic weer openen en dan het recept lezen van de bokkenpootjes taart.. Wat doen jullie me aan !! Moet morgen gaan lijnen
Nou, de taart is ook bij mij nog erg zacht. Hij stort niet in maar met opscheppen, word het een lelijk Hoopje.. Jammer!.. Iemand een tip zodat hij harder word?
Slagroom met vla kan volgens mij niet hard genoeg worden om een mooi taartje te worden... Denk dat ik het volgende keer eens met kwark, slagroom en vla ga proberen...
Oh even terug komen op mn woorden. Hij is stevig! Heb hem net uit de koelkast gehaald en Kon mooie punten eruit halen en 't bleef in "model" woorden van mn vriend; hij ziet er niet uit maar is super lekker Hihi
Ladies, voor de banoffee pie de gecondenseerde melk, vind ik die alleen bij de appie? de c1000 had m niet, en als ik ga zoeken, dan bij de koffiemelk?
Ik heb vanochtend Oreo brownies gebakken en een appeltaart. Ben vooral erg benieuwd naar de brownies....maar moet wachten tot de visite er is morgen
Ik had hem in een bakblijk van 24 cm gedaan en is ongeveer 5cm hoog. Die hem iets langer in de oven dan aangegeven in recept. Maar lekker is ie zeker!