te veel in de zon

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door dolfijntje1985, 6 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. dolfijntje1985

  dolfijntje1985 Bekend lid

  28 mrt 2007
  977
  1
  18
  ik heb gister een beetje te lang aan het water in de zon gelegen het is zo hard gegaan ik ben echt zo rood als een kreeft en alles doet zeer nou was ik sávond helemaal niet lekker en toen ik in bed lag was ik kots misselijk kan dat kwaad voor het kleintje ik maak me best wel heel erg ongerust ik hoop dat iemand mij een beetje kan gerust stellen

  liefs diane
   
 2. ikke1981

  ikke1981 VIP lid

  14 apr 2006
  13.689
  0
  0
  Den Haag
  Denk dat het voor je kleine geen kwaad kan, maar meer voor jezelf, want wat je omschrijft klinkt als een zonnesteek.
  Even in de gaten houden, en veel water drinken en probeer jezelf te koelen.
   
 3. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Goed in de gaten houden inderdaad!
  Veel in de zon zitten is sowieso link he...voor een zwangerschapsmasker ;)
  Succes en beterschap!
  Elmo
   
 4. Fientje2007

  Fientje2007 Actief lid

  18 jun 2007
  309
  0
  0
  Brabant
  Vervelend! Maar voor de kleine kan het inderdaad geen kwaad. Alleen voor jezelf (zwangerschapsmasker), maar hpe groot de kans daarop is weet ik niet. Ik hoor er altijd iedereen over, maar ken niemand die het ook heeft 'opgelopen'.

  Niet te druk maken meid!
  Fientje
   
 5. Iris

  Iris Fanatiek lid

  7 apr 2006
  2.371
  0
  0
  Receptioniste bij een modebedrijf
  Oostzaan
  Ik ook ! ..ben ook zo rood als een kreeft en heb vmorgen voor het eerst moeten kotsen. Ik denk dat dat van het verbranden was.. :(
   
 6. Twins

  Twins Actief lid

  18 mrt 2007
  472
  0
  0
  België
  Heb van mijn moeder gehoord dat mijn tante vroeger heel gevoelig was aan zwangerschapsmasker en dit dan ook heeft opgelopen.
  Dat waren hele donkere plekken rond haar mond. Mijn moeder zegt dat je het nog altijd wat ziet, maar als je het niet echt weet dan let je er ook niet zo op. Heb ik toch niet gedaan.

  Als ik in de zon zit, probeer ik mij altijd met mijn rug naar de zon te keren zodat mijn buik in mijn eigen schaduw valt, ben dan bang dat het daarbinnen te warm zou worden. Maar of het kwaad kan, dat weet ik niet... is eerder mijn eigen gevoel.

  Nou, let maar goed op en als het niet overgaat even naar de dokter? Mijn man had vorig jaar een zonneslag op reis en vond dat behoorlijk griezelig, die was echt helemaal gedesoriënteerd en moeilijk bereikbaar op een bepaald moment.
   
 7. mexico

  mexico Actief lid

  2 mrt 2007
  340
  0
  0
  Nou ik zou echt opletten hoor, want ik ga normaal ook erg graag zonnen. Maar nu vermijd ik de zon zeker ik heb dus echt een zwangerschapsmasker opgelopen door alleen maar koninginnedag te vieren en nie bij na gedacht dat het toen warm zou worden om me in te smeren. En wat bleek sávonds zat ik met een pigmentvlek want dat is het op mijn voorhoofd en bij mn lip en waarschijnlijk gaan die nooit meer weg. Dus of heel goed insmeren of lekker in de schaduw want ook daar word je bruin.

  xxx
   
 8. Sonnetje

  Sonnetje Bekend lid

  5 dec 2005
  528
  0
  0
  Verzorgende IG
  Wagenborgen
  Ben dus gelukkig niet de enige, hier ook zo rood als een kreeft, en vannacht zo ziek als een hond.
   

Deel Deze Pagina