cake bakken

Discussie in 'De lounge' gestart door Daantje85, 27 jun 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    hallo,

    misschien een dom vraagje, maar wilde eigenlijk een cake gaan bakken, maar nu zie ik dat ik wel alles in huis heb op de vanillesuiker na. Is dat erg? Bedoel heb je dat echt nodig de vanillesuiker? Heb wel nog basterdsuiker staan maar dat zal wel niet goed zijn. Wilde een appelcake maken. Dus vandaar de vraag of het nodig was om die vanillesuiker erin te doen.
     
  2. Nettie

    Nettie Fanatiek lid

    14 jun 2007
    4.016
    0
    0
    Verzorgende IG
    ergens boven in Nede
    #2 Nettie, 27 jun 2010
    Laatst bewerkt: 27 jun 2010
    Vanillesuiker is toch vooral een smaakmaker??? Voegt volgens mij niet echt wat toe aan het meel/beslag op zich hoor.
    Kan dus denk ik prima zonder, alleen is je cake wat minder zoetig....
    Of ik moet het echt helemaal fout hebben... (heb nog nooit zonder gedaan hoor, vanillesuiker koop ik vrij groot in altijd;) zit nooit zonder!)

    Appelcake? nou dan zit er toch sowieso al een extra smaak aan. Miss een extra appeltje als dat je normaal zou doen oid??
     
  3. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    ja was ik ook al aant denken, aangezien ik eigenlijk nog nooit een cake gebakken heb ;). Dacht ik even vragen of het zo erg is dat er niets in zit ;)
     
  4. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    ik doe het er nooit doorheen en ze lukken altijd eet smakelijk alvast!
     
  5. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    12 nov 2008
    17.671
    2
    0
    Zuid-Holland
    misschien anders wat kaneel door de suiker doen voor een extra smaakje?
     
  6. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    oh ja dat is ook een goed idee, vind ik ook lekker ja ;).
     
  7. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    12 nov 2008
    17.671
    2
    0
    Zuid-Holland
    Nog niet gebakken? hihi
     
  8. monkeylove

    monkeylove Niet meer actief

    Oew geen vanillesuiker??? Een nationale RAMP :p :p :p

    Kan prima zonder hoor ;)
     
  9. Daantje85

    Daantje85 VIP lid

    10 nov 2007
    24.059
    0
    36
    limburg
    hihi nee heb vandaag nog niet gebakken ;). Was te druk met andere dingen. Had het op de planning staan, maar toen besloot manlief om nog even formule 1 te kijken en zoonlief zat in badje buiten en die kan ik dan niet alleen buiten laten ;). Die cake die komt morgen wel, die loopt niet weg ;).
     
  10. Ckialita

    Ckialita Bekend lid

    28 jan 2009
    993
    0
    0
    Een beetje extra suiker, dan krijg je niet dat het ineens net niet zoet genoeg is ;) Verder is het vooral voor de smaak. Als je er appel door doet, is kaneel idd ook lekker om er een beetje door te doen, maar dat is verder niet zoet. Een beetje bruine basterdsuiker geeft ook lekkere smaak, vooral met appel ;)
    Veel succes!
     

Deel Deze Pagina