Slagroom

Discussie in 'De lounge' gestart door Misa Misa, 11 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Misa Misa

    Misa Misa Actief lid

    6 aug 2009
    460
    0
    0
    Mama!
    Zuid-Limburg
    Hey!

    Even een (waarschijnlijk domme) vraag:
    Als je in een zoet recept slagroom moet gebruiken, is dat dan gezoete of ongezoete slagroom?

    Alvast bedankt!
     
  2. meidenhuis

    meidenhuis Niet meer actief

    heb je dan ook niet gezoete slagroom :$ :(.

    Waarschijnlijk is mijn vraag dommer dan die van jou:).
     
  3. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Ik koop altijd die bekers, waar je als het nodig is nog suiker aan toe moet voegen.
    Volgens mij zijn die altijd ongezoet....
     
  4. Majel24

    Majel24 Fanatiek lid

    21 mei 2007
    2.779
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Bemmel
    Je hebt inderdaad pakjes of bekers verse slagroom die je zelf nog stevig moet kloppen of door een gerecht kan doen. Als je het koopt is het net iets dikker dan melk. Hier kan je zelf nog suiker aan toevoegen maar als je het ergens door moet doen ( dus niet stijf kloppen ) dan doe je dat niet.
     

Deel Deze Pagina