Gehakt nog goed?

Discussion in 'De lounge' started by Chocoladekoekje, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Chocoladekoekje

    Chocoladekoekje VIP lid

    May 25, 2010
    7,799
    43
    48
    Vrijdagavond heb ik gehaktballen gebraden. De vier die over waren in de koelkast gezet. Zouden die vandaag nog goed zijn?
     
  2. chantal1984

    chantal1984 Niet meer actief

    Ik zou het niet doen, das vier dagen geleden
     
  3. Dana

    Dana Niet meer actief

    ik bewaar het altijd hooguit 2 dagen nadat ik iets gebakken heb dus persoonlijk zou ik het niet meer doen.
     
  4. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    ik zou ze weg gooien
    bewaar zo iets hooguit 2 dagen en dan gaat het hier toch echt weg
     
  5. Chocoladekoekje

    Chocoladekoekje VIP lid

    May 25, 2010
    7,799
    43
    48
    Oke, dan wordt het kip vandaag!

    Bedankt voor jullie reacties :)
     
  6. Tinkerbell81

    Tinkerbell81 Fanatiek lid

    Dec 20, 2005
    3,152
    0
    36
    nee na 4 dagen idd niet meer, zou geen risico's gaan lopen...
     
  7. Je hebt al een beslissing genomen.. Maar idd, ik zou ze ook weggooien.. Zeker met dit warme weer ben ik extra voorzichtig met opnieuw opwarmen van producten.
     
  8. pnirmal

    pnirmal Niet meer actief

    Wat ik doe als ik iets te veel gebakken hebt. Bv vlees is het in de vriezer gooien dan, kan je het altijd later op eten.

    En idd vier dagen na bereiding nee zou het ook niet meer doen. Een dag hoog uit twee heel misschien maar. Dan twijvel ik al en zeker met de hitte die het deze week/weekend is geweest.
     
  9. Fruitje

    Fruitje Niet meer actief

    Nee, ik zou het niet doen.
    Handige tip hierboven om het in te vriezen, ga ik zeker doen :)
     
  10. steenbokje

    steenbokje Niet meer actief

    Off topic: Als ze in de koelkast hebben gestaan, dan heeft de hitte (buiten de koelkast) er geen invloed op.



    Hier blijven kliekjes hooguit 2-3 dagen staan. Ik had ze dus ook al weg gedaan...
     
  11. Chocoladekoekje

    Chocoladekoekje VIP lid

    May 25, 2010
    7,799
    43
    48
    Doe ik normaal gesproken ook, maar we aten van het weekend onverwacht niet thuis, anders hadden we het van het weekend al op!
     
  12. pnirmal

    pnirmal Niet meer actief


    Oke.;) En nu aan de kip hihi.
     
  13. Sisa

    Sisa VIP lid

    Jun 13, 2008
    5,552
    1
    0
    Ik eet gebraden vlees maximaal 1 dag later (vries mijn vlees altijd in dus daarom niet lang bewaren). Vind de tijd van vrijdag tot nu erg lang zeker met dit warme weer (in koelkast dan wel koud maar deur gaat vaak open en dicht dus toch vaak grote temp.wisseling).
     

Share This Page