Gerechtje of toetje 2 dagen van te voren voorbereiden

Discussion in 'De lounge' started by EdN, Dec 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EdN

    EdN VIP lid

    May 27, 2011
    8,827
    3,616
    113
    2e kerstdag moet ik voor een soort kerstbuffet een hapje, gerechtje of toetje meenemen, maar omdat wij 1e kerstdag aan de andere kant van het land zitten en pas halverwege 2e kerstdag weer terugkomen moet ik het ene paar dan van te voren voorbereiden. Wie heeft er leuke tips? Liefst niets al te moeilijk!
     
  2. bosi333

    bosi333 VIP lid

    Aug 1, 2006
    37,264
    6,789
    113
    Verschrikkelijk zoet...maar...

    Haagse bluf recept

    of

    Doe Een Ei En Poedersuiker In De Magnetron: Het Resultaat Is Wonderbaarlijk! - BekijkDezeVideo.nl

    Doe Een Ei En Poedersuiker In De Magnetron: Het Resultaat Is Wonderbaarlijk!



    Gezien 557.101 Keer
    Recepten op de ouderwetse manier zijn meestal smakelijker en gezonder, maar in het dagelijkse leven hebben we niet altijd tijd om langdurig in de keuken te staan. Bijvoorbeeld, als je onverwacht bezoek krijgt, deze video toont de manier om je gasten te imponeren met vers gemaakte meringues: Neem 300 gram poedersuiker en eiwit van 1 ei, meng tot je een kneedbare consistentie hebt en zet ze in de magnetron gedurende 2 minuten. Het resultaat zal u verrassen!!!


    Kun je van te voren maken en serveren met slagroom en fruit
     

Share This Page