2e kerstdag moet ik voor een soort kerstbuffet een hapje, gerechtje of toetje meenemen, maar omdat wij 1e kerstdag aan de andere kant van het land zitten en pas halverwege 2e kerstdag weer terugkomen moet ik het ene paar dan van te voren voorbereiden. Wie heeft er leuke tips? Liefst niets al te moeilijk!
Tiramisu kun je prima een paar dagen bewaren in de koelkast. Mijn mixed kitchen: Aardbeientiramisu (zonder alcohol en zonder rauw ei) Mijn mixed kitchen: Oreo tiramisu met frambozen in glaasjes (zonder alcohol en rauw ei)
Verschrikkelijk zoet...maar... Haagse bluf recept of Doe Een Ei En Poedersuiker In De Magnetron: Het Resultaat Is Wonderbaarlijk! - BekijkDezeVideo.nl Doe Een Ei En Poedersuiker In De Magnetron: Het Resultaat Is Wonderbaarlijk! Gezien 557.101 Keer Recepten op de ouderwetse manier zijn meestal smakelijker en gezonder, maar in het dagelijkse leven hebben we niet altijd tijd om langdurig in de keuken te staan. Bijvoorbeeld, als je onverwacht bezoek krijgt, deze video toont de manier om je gasten te imponeren met vers gemaakte meringues: Neem 300 gram poedersuiker en eiwit van 1 ei, meng tot je een kneedbare consistentie hebt en zet ze in de magnetron gedurende 2 minuten. Het resultaat zal u verrassen!!! Kun je van te voren maken en serveren met slagroom en fruit