Broodje mozzarella in Italiaans restaurant.

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Delta, 6 mrt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Delta

    Delta Niet meer actief

    Beste verloskundige,

    Ik heb even een vraag; ik zat vandaag heerlijk een broodje mozzarella te eten (wel de gewone, dus niet de buffelmozzarella) maar nu zat ik achteraf te denken of dit wel zo slim was? Ik weet eigenlijk helemaal niet of het rauw was of niet. Volgens mij haalde ze de mozzarella wel uit een voorverpakt plastic zakje, het was een echt Italiaans restaurantje, LaVitaeBella.
    Moet ik mij nu zorgen maken?

    Alvast bedankt!
     
  2. Ineke

    Ineke Verloskundige

    15 dec 2010
    2.663
    0
    0
    Hallo,

    Mozarella mag je eten als deze verhit is bijvoorbeeld op de pizza, of als deze gemaakt is met verhitte melk, dat is helaas niet uit te zoeken want we weten niet welk merk ze hebben gebruikt.
    Je kan er nu niks meer aan doen, maar volgende keer even goed informeren of niet doen.
    Meestal is de mozarella in nederland gemaakt met verhitte melk.

    Groetjes Ineke
     
  3. Delta

    Delta Niet meer actief

    Hallo Ineke,

    Bedankt voor je reactie. Zou het veel schade kunnen brengen die ene keer? Ik zal de volgende keer inderdaad beter opletten!
     
  4. Ineke

    Ineke Verloskundige

    15 dec 2010
    2.663
    0
    0
    Hallo,

    Nee de kans is klein want ik denk dat het restaurant mozarella heeft die gemaakt is van verhitte melk.

    Groetjes Ineke
     

Deel Deze Pagina