TIP: zelf bounty maken

Discussie in 'De lounge' gestart door Mykelti, 21 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    Ik heb een zakje van Conimex, staat gewoon bij alle andere conimex producten.
     
  2. ona81

    ona81 Bekend lid

    19 aug 2011
    844
    0
    0
    Heerlijk thuis geweest tot onze zoon 8 manden was,
    Jammie, die ga ik zeker maken!!!!

    Beetje suffe vraag, maar heb geen keukenmachine. Zal de staafmixer ook voldoende zijn?
     
  3. Mykelti

    Mykelti VIP lid

    3 apr 2010
    11.110
    3
    0
    Ik ook niet en ja, dat is goed. Je kunt het volgens mij zelfs met je handen doen, alleen kleeft het wat.
     
  4. DeeLighT

    DeeLighT VIP lid

    9 jan 2007
    8.722
    628
    113
    Kan dit ook met verse kokosnoot, zelf raspen? Want dan zit wel een beetje van dat bruin erbij.
     
  5. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Ik heb het afgelopen week ook gemaakt. Echt ontzettend lekker! Zelfs nog lekkerder dan gewone bounty dankje voor de tip :D
     
  6. Mykelti

    Mykelti VIP lid

    3 apr 2010
    11.110
    3
    0
    Lijkt me wel. Moet je denk ik alleen even naar het vochtgehalte kijken of het na het raspen even beetje drogen in de pan of oven.
     
  7. DeeLighT

    DeeLighT VIP lid

    9 jan 2007
    8.722
    628
    113
    ok, thanks...
     
  8. bunchy

    bunchy VIP lid

    21 aug 2009
    6.677
    515
    113
    Joh dat bestaat; geraspte kokosnoot van Conimex? Heerlijk!!
     
  9. bunchy

    bunchy VIP lid

    21 aug 2009
    6.677
    515
    113
    En het recept. Twee keer 250 Gr. Geraspte kokos of een keer 250 Gr. Kokos?? Snap het niet..
     
  10. Mykelti

    Mykelti VIP lid

    3 apr 2010
    11.110
    3
    0
    totaal 250 gram
     
  11. DeeLighT

    DeeLighT VIP lid

    9 jan 2007
    8.722
    628
    113
    Heb even de helft gemaakt met zelf geraspte kokos. De vulling is in elk geval al echt niet normaal lekker!!! :) :)
     
  12. Linana

    Linana Niet meer actief

    Dit gaat mijn kont niet doen krimpen ben ik bang :D
     
  13. allwoman

    allwoman VIP lid

    29 jan 2008
    5.589
    0
    0
    bezig bijtje
    haha
     
  14. annelie566

    annelie566 Niet meer actief

    Hmm ziet er heerlijk uit!
     
  15. Loesje86

    Loesje86 Niet meer actief

    Ziet er heerlijk uit!
    Maar ik als keuken leek, die daar natuurlijk ook niets van in huis heb en niet eens weet wat het is... Wat betekend dat raw ;) moet ik dan een hele pot honing kopen voor die twee eetlepels? Hmm...wij eten dat echt nooiiit...
    En inderdaad, die kokosolie, ook alleen maar te koop in een fles zeker? Haha
     
  16. DeeLighT

    DeeLighT VIP lid

    9 jan 2007
    8.722
    628
    113
    Wow ik heb net geproefd, heel erg lekker en super sappig met zelf geraspte kokos dus. Die 20 minuten om de noot te kraken waren het wel waard hahaha.
     
  17. Mykelti

    Mykelti VIP lid

    3 apr 2010
    11.110
    3
    0
    Kijk even in mijn openingspost. Daar staat nl wat ik gebruikt heb ipv raw chocola bv. Honing heb je ook in kleine potjes, maar kun je overal in gebruiken ter vervanging van suiker en in kokosolie (is gestold vet) kun je bijzonder goed bakken. Die kun je ook in grote en kleinere hoeveelheden kopen.
     
  18. bunchy

    bunchy VIP lid

    21 aug 2009
    6.677
    515
    113
    Niet bij grote ah verkrijgbaar helaas..
     
  19. Mykelti

    Mykelti VIP lid

    3 apr 2010
    11.110
    3
    0
    Geen natuurvoedingswinkel in de buurt? En anders is het op internet volop verkrijgbaar.
     
  20. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.696
    2.511
    113
    Oh super, die ga ik ook een keer maken deze week.
     

Deel Deze Pagina