Tips voor gourmetten?

Discussie in 'De lounge' gestart door bunchy, 20 dec 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. dreumesje

    dreumesje VIP lid

    7 jan 2014
    7.572
    1.870
    113
    Vrouw
    Dat is een goed idee :D
     
  2. Marre1985

    Marre1985 Bekend lid

    1 mei 2017
    588
    500
    93
    Vrouw
  3. Ster27

    Ster27 Fanatiek lid

    14 jan 2010
    2.905
    254
    83
    De zalmspiesjes van de plus zijn erg lekker. De cordonbleutjes van de Plus ook. De kleine pannekoekjes (ook van de plus) zijn ideaal. Geen gesmeer met beslag en ze smaken goed. De rest van het vlees snijden we zelf, biefstukjes, kipfilet en varkenshaas. Die grote kant en klaar pakketten halen we nooit meer. Smaakt toch lang niet zo lekker.
     
  4. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    22.470
    10.387
    113
    Klinkt goed!!! Bedankt! Gewoon zacht laten worden en alles toevoegen
     
  5. Manolito

    Manolito Fanatiek lid

    12 sep 2016
    2.660
    2.110
    113
    Wat eieren klutsen en omeletjes maken. Met evt dingen erin als paprika, ham, champignons, geraspte kaas etc.
    Wat een ieder zelf wil
     
  6. spruitjes

    spruitjes Fanatiek lid

    27 sep 2014
    2.900
    1.389
    113
    Ja die is echt heel lekker ! Met verse peterselie erin ! Super! Dan in kleinere bakjes doen en gewoon in de vriezer. Gaat prima !
     
    Prettykitty vindt dit leuk.
  7. indy90

    indy90 Fanatiek lid

    21 jan 2017
    3.915
    3.603
    113
    Ja eventjes tijdje van te voren uit de koeling halen en dan lekker mengen. Gewoon op smaak. Geniet er van!
     
  8. lalalindsay

    lalalindsay VIP lid

    19 jun 2007
    6.527
    489
    83
    Hmm krijg al honger :)
     
  9. Anna009

    Anna009 VIP lid

    30 mei 2008
    9.935
    5.242
    113
    Home
    Pannenkoekenmix
    Dunne plakjes Aubergine
    Eieren
     
  10. Pipo30

    Pipo30 Fanatiek lid

    31 jul 2014
    4.944
    681
    113
    Kalfspicanha,mooie plakjes van snijden(vergeet bij het bestellen niet tegen de slager te zeggen dat het vet eraan moet blijven!).
    Dan maak je een marinade van wat olie met grof zeezout,heel fijngehakte knoflook en gebroken rozemarijn.in deze marinade laat je de plakjes picanha een aantal uren tot een hele nacht marineren.Succes verzekerd.
     
  11. Pipo30

    Pipo30 Fanatiek lid

    31 jul 2014
    4.944
    681
    113
    O ja,uiteraard snijdt je de picanha kort op de draad,zodat hij heerlijk mals blijft.
     

Deel Deze Pagina