vis paneren, marineren of gewoon zo bakken??

Discussie in 'De lounge' gestart door namya, 13 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. namya

    namya Niet meer actief

    ik ga vanavond vis maken....normaal maak ik het als ovenschotel en dan marineer ik de vis van te voren, dit ben ik even beu en wil het nu lekker bakken in de pan maar wat vinden jullie lekkerder...paneren en dan frituren of gewoon zo in boter bakken ??
     
  2. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    wat voor vis is het?
     
  3. namya

    namya Niet meer actief

    pangasiusfilet
     
  4. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    Lekker bakken in de roomboter met een blik vruchtjes en patatjes erbij, jummie...
     
  5. namya

    namya Niet meer actief

    doe je ze dan ook in de bloem en ei wentelen of gewoon naturel met alleen zout en peper
     
  6. MissMom

    MissMom Fanatiek lid

    30 okt 2009
    1.346
    0
    0
    NULL
    NULL
    Beetje inwrijven met olijfolie en zout en peper, laurierblaadjes of citroenschijfje en in aluminiumfolie de oven in.


    Oeeee dat word vanavond vis met als toetje rabarber :D
     
  7. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    Even druppelen met citroensap om het voor te laten garen, dille en mosterdzaad erop en dan even onder de grill....jammie
     
  8. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    Ik doe het altijd insmeren met tomatenpuree, en dan in olijfolie (flinke laag) bakken met stukjes knoflook (hier doe ik er heel veel van omdat ik het heerlijk vind om daarna de knoflook zo te eten), een rode ui in stukjes en tomaat in stukjes.

    Lekker zachtjes bakken en keren, het valt wel meestal uit elkaar, maar het is heel lekker.
     
  9. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    dubbel
     
  10. namya

    namya Niet meer actief

    missym

    als ik de vis marineer gaat dat ook met tomatenpurree, verse peterselie, citroensap, olijfolie, zout peper en komijnpoeder

    heel lekker maar wilde eens keer wat anders dan de tomaatsmaak
     
  11. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    12 nov 2008
    17.671
    2
    0
    Zuid-Holland
    beetje bloem en dan in de boter bakken jam jam

    of een stoompakketje in de oven ervan maken?
     

Deel Deze Pagina