Tja, hoe nu verder?

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door NooNoo, 8 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. NooNoo

  NooNoo VIP lid

  18 jul 2010
  5.422
  1
  0
  Een tijdje geleden besloot ik om zelf schilderijtjes voor het kamertje van ons meisje te maken.
  Driftig in de weer met verf en canvasdoeken en inmiddels is het resultaat wat ik hebben wilde.

  Ik heb het doek helemaal roze geverfd en in het midden een diertje geschilderd. Het was de bedoeling om dan de onderste helft met zwart/wit geblokte stof te bekleden en om het lelijke randje in het midden dan met een randje kant te bedekken.

  Kant gehaald, stof besteld en inmiddels ben ik 3 weken verder maar nog geen stof te bekennen. Ze zouden het opsturen, ik heb er al 2 keer achter aan gebeld maar de stof zou vertraagd zijn.
  Inmiddels ben ik zo kwaad dat ik dat hele stof idee wil laten zitten, blokjes passen toch niet bij m'n gestreepte gordijnen! *gromde het hormoonmonster* :p

  Ik heb gekeken hoe staat met alleen een randje kant in het midden, er moet wel 'iets' op namelijk anders zweven de diertjes in de lucht en dat vind ik dan weer nergens op slaan haha!
  Maar ja, nu is de onderkant zo kaal? Of valt het wel mee? Ik heb in Paint even snel iets gefrutseld wat het idee een beetje laat zien.

  Wat vinden jullie? Onderkant zo laten, of hebben jullie nog leuke ideetjes?
   
 2. wianhalu

  wianhalu Niet meer actief

  misschien kan je iets met lettertjes er onder plakken? of ergens een ander stofje kopen... of met lintjes... of de onderkant met decopatch papier beplakken? Tja... weet t ook niet precies, tis maar net wat je zelf wil en waar jezelf tevreden mee bent!
  Je kan hem ook zo laten
   
 3. NooNoo

  NooNoo VIP lid

  18 jul 2010
  5.422
  1
  0
  Jaa, dat decopatch is een goed idee! Thanx! :)
  Ik heb al weken zo'n site in m'n favorieten staan maar elke keer geen idee wat ik er mee wil... stom dat ik juist daar niet aan heb gedacht haha! Ga er denk ik maar een paar velletjes van bestellen.
   
 4. Romy1979

  Romy1979 Niet meer actief

  Misschien kan je beter ff een foto maken van hetgeen wat je echt gemaakt hebt ipv via paint.
   
 5. Romy1979

  Romy1979 Niet meer actief

  Ik weet ook niet wat voor dier het is eerlijk gezegd, maar wat je ook zou kunnen doen als je tekst wil is bijvoorbeeld het geluid van het dier er op schrijven.
  Bij een varkentje bijvoorbeeld knor knor...

  Wij hebben ook schilderijtjes gemaakt en de omlijning van de dieren hebben we met 3d verf gedaan. Dan ligt dat laagje er zeg maar een beetje op.
  Dat kun je ook met tekst doen.
   
 6. wianhalu

  wianhalu Niet meer actief

  soms heb je gewoon even een tip nodig;) en dan weet je weer hoe je verder wil! Inmiddels heb ik ook al een boel zelf gemaakt... lang niet alles in mijn foto album staan, maar er staan wel wat dingen in die ik zelf heb gemaakt... waaronder het vogelhuisje en de 2 hartjes heb ik gedecopatched! Nog wel meer... maar niet alles op foto in het album staan.. wie weet doe je nog tips op ;)
  Als je papier besteld... moet je niet vergeten ook de lijm te bestellen he! Dat is namelijk anders dan gewone lijm! (miss weet je dat ook wel.. maar denk zeg t even..)
   
 7. winniethepoeh

  winniethepoeh Niet meer actief

  @ noonoo ik dacht te herinneren dat jij in de provincie groningen woont. (misschien be ik helemaal fout hoor, dan sorry(
  Maar morgen (woe) is er in de martinihal stoffenspektakel.
  Gratis entree en heeeeeeeel veel stof. Ook voor quilten enzo, dus ook vast datgene wat jij zoekt
   
 8. Escal

  Escal Fanatiek lid

  12 aug 2009
  3.441
  0
  0
  limburg
  zou er wel wat onderop doen, vond zelf het idee van de dierengeluiden erg leuk!
  succes
   
 9. NooNoo

  NooNoo VIP lid

  18 jul 2010
  5.422
  1
  0
  @ Winniethepoeh; nee geen Groningen hier. I.v.m. herkenbaarheid heb ik ook nooit verteld waar ik woon dus denk dat je in de war bent met iemand anders. Heb even op de site gekeken en de dichtstbijzijnde plaats is alsnog bijna een uur rijden :( Toch bedankt voor je tip! ;)

  Helaas is mijn man niet van de decopatch, hij vind het allemaal oubollig hahaha! En ik maar denken dat die printjes hartstikke hip waren :D
  Nu dus wat anders verzinnen, hij had bedacht dat het wel leuk is om bij een tuincentrum zo'n stukje hout te halen (van dat witte driftwood) en dat er onder te plakken. Zo lijkt het net of het vogeltje op een takje zit. Vind ik wel een leuk idee, alleen dan is het daar onder nog steeds zo kaal?

  Ik heb er even een foto bij gedaan (wel heel onduidelijk, moest met een enorme omweg een foto van een foto maken :))
  Bij deze doe ik dus maar weer een beroep op jullie creativiteit. Overigens zijn het 3 schilderijtjes met alle 3 een vogeltje er op. Om nou op elk schilderijtje 'tjilp tjilp' te schilderen vind ik niet echt wat :) (waren het meerdere soorten dieren geweest dan had ik het wel leuk gevonden, ik was natuurlijk ook niet zo heel duidelijk in mijn openingspost, sorry!)
   
 10. loutjelou

  loutjelou Fanatiek lid

  16 mrt 2009
  1.614
  0
  36
  Vrouw
  Miscchien kun je er dan wat blaadjes op schilderen/plakken, zodat de takken niet zo kaal zijn. Schattig vogeltje overigens!!
   
 11. wianhalu

  wianhalu Niet meer actief

  de decopatch gaat em dus niet worden? Ik vind het wel modern hoor... had je mijn voorbeelden nog gezien?
  Ik vind idd het idee van die tak wel heel leuk en van loutje de bladeren idee... je zou ook de tak en de blaadjes kunnen knippen van vilt en dat opplakken... das miss makkelijker dan een echte tak?
   

Deel Deze Pagina